Kuva: RadioPlay

Antin, 21, katoaminen erämaahan on vieläkin mysteeri - auto löytyi hylättynä 12 vuotta sitten

17.04.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Huorapuutarhan jaksossa Pauliina tutustuu Antti Hanhivaaran tapaukseen, joka puhuttaa vielä tänäkin päivänä.

RadioPlayn Huorapuutarha-murhapodcastissa Pauliina tutustuttaa kuuntelijat Antti Hanhivaaran, 21, katoamiseen. Ivalolainen Hanhivaara katosi jo vuonna 2006, ja hänen katoamisensa on vieläkin mysteeri. 

- Voin jo nyt sanoa, että tämä tulee olemaan tuskastutta tapaus, koska avoinna on niin paljon kysymyksiä, Pauliina kertoo jakson aluksi. 

Antti Hanhivaara oli viettämässä kaverinsa kanssa iltaa lokakuun alkupuolella. Ivalossa olleilla kaveruksilla oli tylsää, joten he päättivät lähteä kotibileisiin 140 kilometrin päässä sijaitsevalle Karigasniemelle. Aamuyön tunteina kaverukset poistuivat bileistä mukanaan pari muuta tuttua, jotka Antti lupasi ajaa kotiin 40 kilometrin päässä sijaitsevaan Angeliin. 

Kaikki henkilöt päättivät kuitenkin jatkaa vielä Angeliin päästyään juhlintaa. Tähän asti päivien kulku on selvää, mutta omituiset tapahtumt alkoivat Angelista. Antti lähti yksin autolla pois, jolloin hänen ivalolainen kaverinsa jäi asuntoon vielä vähäksi aikaa. Viranomaiset eivät saaneet selville, oliko kaveruksille tullut riitaa. 

Antin auto löytyi hylättynä tien varresta jo lauantaina, mutta mukana ollut ystävä ilmoitti Antin katoamisesta tämän perheelle neljä päivää tapahtuman jälkeen. 

- Asiasta on olemassa niin paljon huhupuheita. On jopa syyllistetty viranomaisia siitä, että he eivät ole ottaneet katoamistutkintaa tosissaan. Antin perhe on jopa syyttänyt tutkinnanjohtajaa painostuksesta, Pauliina kertoo. 

Tietojen mukaan Antti olisi ollut sotkeutunut hämäräperäisiin hommiin. Hänen ystäväpiirissään oli ystäviä, joiden elämään kuuluivat päihteet isona osana. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.  

Lue myös: Särkylääkkeisiin ujutettu syanidi tappoi seitsemän - mysteeri mietityttää vielä tänäkin päivänä

Kilpailut

Uusimmat