Kuva: Getty Images

People-lehti valitsi maailman kauneimman naisen - valinta puhututtaa

19.04.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Laulaja on valittu People-julkaisun mukaan maailman kauneimmaksi.

People-julkaisu on nimennyt maailman kauneimmaksi naiseksi laulaja, Pinkin, 38. Kahden lapsen äiti sädehtii tuoreessa kansikuvassa, jossa hän poseeraa tyttärensä, Willown, 6, ja poikansa Jamesonin, 1, kanssa. 

Ihmiset ovat ihastelleet kansikuvaa ja jakaneet mielipiteitään nimeämisestä. Monen mielestä titteli meni täysin oikeaan osoitteeseen. Pink on aina ollut tunnettu siitä, että hän ei pelkää kertoa vahvojakaan mielipiteitä ja kokemuksiaan esimerkiksi vanhemmuudesta tai naiseudesta. 

Nainen on avatutunut antamassaan haastattelussa muun muassa vanhemmuudesta, joka on tehnyt Pinkistä omien sanojensa mukaan nöyremmän. 

- Vanhemmuudessa et ikinä tiedä tuleeko kasvatusmenetelmäsi toimimaan vai eivät. Tärkeintä mielestäni on, että lapset tietävät minun olevan heidän tukenaan tapahtui mitä tahansa, Pink kertoo. 

Pink on naimisissa Carey Hartin kanssa. Pari tapasi toisensa vuonna 2001. He ehtivät erota välissä, mutta palasivat yhteen. 

Julkaisu on listannut kauneimmiksi naisiksi edellisinä vuosina muun muassa Nicole Kidmanin tai Julia Robertsin. Kauneimpia naisia on valittu julkaisun toimesta jo vuodesta 1990 lähtien. Lehden päätoimittajan mukaan kyseessä ei ole kauneuskilpailu vaan nimeämiseen vaikuttavat muun muassa vahvuus, sisäinen kauneus ja inhimillisyys. 

Lue myös: Pink paljastaa ikävän totuuden musiikkifaneista - "Se ällöttää minua"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat