Kuva: Getty Images

Amber Rose avoimena kasvatusmetodeistaan - "Kävelen kotona alasti kaiken aikaa"

21.04.2018 22:15 - Emmi Moilanen

Mallina ja näyttelijänä työskentelevä nainen haluaa kasvattaa pojastaan herrasmiehen, joka osaa kunnioittaa naisia.

Mallina, laulajana ja näyttelijänä uraa luova Amber Rose, 34, kertoi UsWeeklyn haastattelussa kasvatusmetodeistaan, joiden avulla uskoo saavansa pojastaan, Sebastian Taylor Thomasista, hyväkäytöksisen ja naisia kunnioittavan nuoren miehen.

 - Hän kasvaa feministiksi ja naisia kunnioittavaksi, Amber Rose totesi UsWeeklylle.

Amber Rose sai poikansa yhdessä ex-miehensä, rap-artisti Wiz Khalifan, 30, kanssa vuonna 2013. Nainen paljastaa haaveilevansa usein tilanteesta, jossa poikansa ystävät puhuvat koulussa naisista epäkunnioittavaan sävyyn. Haaveessaan Amber Rose toivoo myös, että Sebastian puuttuu lopulta asiaan.

- Ja poikani vastaisi ystävilleen: ”ette voi puhua noin,” Amber Rose toivoo.

(kuva: Getty Images)

Kotona kuvia alastomista naisista

Amber Rose paljastaa myös, millaiset keinot hän on ottanut käyttöön kasvattaakseen pojastaan naisia kunnioittavan herrasmiehen.

- Hän täytti juuri viisi vuotta, mutta minulla on alastomien naisten kuvia kotonani. On myös kuvia vaginoista. Poikani näkee paljon ja olen myös itse hyvin vapautunut vartaloni suhteen.

- Kävelen kotona alasti kaiken aikaa. En koskaan kiellä häntä tulemasta huoneeseen sen takia, että olisin alasti vaihtamassa vaatteita. En myöskään tee asiasta numeroa tai pahoittele, totean vain, ”oho, äiti on alasti, kuka jaksaa välittää,” Amber Rose jatkaa.

Nainen kertoo poikansa olevan jo hyvin tietoinen naisvartalon osista ja toiminnasta.

- Kun hänen ystävänsä tulevat kylään leikkimään, he katsovat kuvia ja ihmettelevät. Poikani toteaa vain, ”se on vagina, sieltä vauvat tulevat.” Hän tietää myös kuukautisista, hän tietää kaiken, Amber Rose kertoo.

Lue myös: Amber Rose näpäytti poikaansa kiusanneita - "Tuollaisten takia lapset tappavat itsensä"

Lue myös: Muodoistaan tunnettu Amber Rose pienennytti rintansa - iloitsee lopputuloksesta

Lähde: UsMagazine

Kilpailut

Uusimmat