Kuva: Getty Images

Johnny Deppin ahdinko syvenee? Turvamiehet syyttävät miestä epäasiallisesta käytöksestä

02.05.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Deppin käytös on huolestuttanut faneja ja hänen läheisiään jo parin vuoden ajan.

Monen naisen päiväuni, Johnny Deppin, 54, käytös on huolestuttanut faneja jo muutaman vuoden ajan. Alamäki alkoi mitä ilmeisemmin, kun mies päätti suhteensa pitkäaikaiseen kumppaniinsa, Vanessa Paradisiin, vuonna 2012. Sen jälkeen mies on nähty muun muassa televisiohaastatteluissa sekavana. 

Pian eronsa jälkeen, mies avioitui mallina työskentelevän, Amber Heardin, kanssa. Heard syytti pian avioliiton sinetöimisen jälkeen Deppin käyttäneen häneen fyysistä väkivaltaa, jonka vuoksi pariskunta päätyi eroon. He kuitenkin joutuivat oikeuden eteen selvittämään tekemisiään. 

Nyt mies on luultavimmin joutumassa taas oikeuden eteen. Tällä kertaa syytteen ovat nostaneet miehen entiset turvamiehet, jotka syyttävät Deppiä muun muassa huumeiden käytöstä. 

Kaksi entistä turvamiestä eivät ole tyytyväisiä heidän kohteluunsa. Turvamiehet ovat kertoneet Daily Mail -julkaisulle, että he olivat alipalkattuja, ylityöllistettyjä ja joutuivat vahtimaan miehen lapsia, kun tämä käytti huumeita. 

Deppin alamäki alkoi turvamiesten mukaan vuonna 2016, jonka jälkeen he kestivät superstaran käytöstä kaksi vuotta, kunnes heidän mittansa täyttyi tämän vuoden alussa. Toinen turvamiehistä oli työskennellyt näyttelijän leivissä jo yli kymmenen vuotta. 

Lue myös: Johnny Deppin käytös keskusteluohjelmassa puhuttaa - "Onko hän kännissä vai pilvessä?"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat