Kuva: Senja Rapila

Teemu Selänne puolustaa Leijonien häpäisystä syytettyä Tuure Boeliusta, 17: "Me tuetaan sua"

05.05.2018 19:56 - Iiro Myllymäki

Lätkäjätkä-Ville-videollaan kohauttanut Boelius on saanut paljon arvostelua, mutta myös tukijoita.

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne on noussut puolustamaan kohun keskelle joutunutta laulaja-tubettaja Tuure Boeliusta, 17. Boelius julkaisi aiemmin tällä viikolla Lätkäjätkä-Ville-nimisen kappaleen, jolla pyritään herättämään keskustelua homoseksuaalisuudesta jääkiekkopiireissä. Kappaleeseen julkaistiin myös musiikkivideo, jossa muun muassa nähdään kohtaus, jossa kaksi Leijona-paitoihin pukeutunutta nuorta miestä suutelee.

Boelius on saanut kappaleesta ja musiikkivideosta runsaasti negatiivista palautetta muun muassa jääkiekkoharrastajilta. Joidenkin kommentoijien mukaan video häpäisee Leijonien mainetta, ja Boelius on saanut jopa tappouhkauksia. Juontaja-toimittaja Arman Alizad on kirjoittanut Twitteriin Boeliusta puolustavan kommentin, jonka alle myös muun muassa Teemu Selänne on antanut oman kommenttinsa. Voit katsoa Selänteen twiitin alta.

Tuure Boelius on aiemmin noussut otsikoihin muun muassa voittamalla QX Gay Gaalassa vuoden homon tittelin vuosi sitten ollessaan 16-vuotias. Boelius on julkaissut ennen Lätkäjätkä-Villeä kaksi kappaletta.

Lue myös: HS: Vuoden homo Tuure, 16: 'En saanut palkintoa siksi, että olen "herkkupala" aikuisten mielestä'

Kilpailut

Uusimmat