Kuva: Getty images

Vitsi, joka ei kuole koskaan? Meemi Jason Derulosta leviää jälleen somessa

08.05.2018 21:45 - Roosa Sallila

Internetin ihmeellisessä maailmassa leviää jälleen kuva, jossa valkoisiin pukeutunut mies kaatuu portaita alas.

Kuvittele, että on vuosi 2011 ja olet Cannesin Film Festivaaleilla. Olet pukeutunut valkoiseen pukuun ja astelet punaisia portaita ylös. Yrität pysyä rauhallisena ja itsevarmana, sillä ympärilläsi pyörii useita paparazzeja, jotka kuvaavat jokaista liikettäsi koko maailman nähtäväksi. Askeleesi lipeää portaasta ja pyörit portaat alas. Voitko kuvitella nolompaa tilannetta?

Vielä vuosia nolon tapahtuman jälkeen löydät internetistä itsestäsi kuvan, jossa lennät pää edellä portaikkoa alas. Ihmiset kirjoittavat sinusta: Jason Derulo kaatui Met Galassa. Yhtäkkiä sinusta on tullut internetissä leviävä meemi.

Vitsi sai alkunsa vuonna 2015, kun Jason Derulo oli pukeutunut vastaavanlaiseen pukuun. Sosiaalisessa mediassa kaatuvan miehen vätettiin olevan itse Derulo, vaikka näin ei ole. Nyt vuonna 2018, MET-gaalan jälkeen, kuva on jälleen ponnahtanut esiin sosiaalisessa mediassa.

Näyttääkin siltä, että tässä on vitsi, joka ei kuole koskaan. Muutaman Twitterissä kiertävän meemikuvan pääset katsomaan alta.

Lue myös: Julkkisten omituiset "taivaalliset päähineet" varastivat huomion Met Galassa - katso kuvasarja

Lue myös: Katy Perryn gaala-asua kummastellaan: "Noin käy, kun on rahaa muttei tyylitajua"

Lähde:Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat