Kuva: Senja Rapila

Elastinen haastaa suomalaiset kertomaan tunteistaan: "Se ääneen sanominen on todella vaikeaa"

10.05.2018 16:15 - Senja Rapila

Viimeisimmällä Supervoimii-kappaleellaan artisti kertoo avoimesti omista tunteistaan omaa puolisoaan kohtaan.

Elastinen, 37, julkaisi aiemmin tässä kuussa kappaleen Supervoimii, missä kertoo rehellisesti tunteistaan omaa vaimoaan Riinaa kohtaan.

Räppäri kertoi Voice.fi:n haastattelussa, että tuon rehellisen ja hyvin henkilökohtaisen kappaleen tiimoilta hän haluaa haastaa jokaisen suomalaisen kertomaan rakkailleen, kuinka tärkeitä he ovat. Olipa kyse vaimosta, tyttöystävästä, poikaystävästä, ystävästä, sisaruksesta  tai muusta sukulaisesta.

- Haluaisin kaikki ihmiset haastaa siihen, että kertoisi jollekin tärkeälle ihmiselle, että olet tärkeä. Se pelastaa elämiä ja me kaikki tarvitaan täällä tarkoitusta, sitä saa läheisistä.

- Suomalainen mentaliteetti on vähän sellainen, että kyllähän se vaimo tietää että sitä rakastan. Se ääneen sanominen ja sellaiset osoitukset, ne on todella vaikeita. Ehkä teen nyt tämän kaikkien suomalaisten, jurojen miesten puolesta, ne voi vaan laittaa biisilinkin vaimolleen kuunneltavaksi, hän nauraa.

Voit kuunnella Elastisen uusimman Supervoimii-sinkun alapuolelta.

Millaisista asioista Elastinen on kiitollinen kumppanilleen? Mihin suuntaan hän aikoo suunnata seuraavaksi urallaan? Voit lukea Elastisen kokopitkän haastattelun täältä.

Lue myös: Kuvan tarina: Cheekin roisin imagon alta löytyy aito ja inhimillinen Jare Tiihonen

Kilpailut

Uusimmat