Kuva: Getty Images

Räppärikaunotar poisti Instagram-tilinsä - hermostui popparin sanomisista pahanpäiväisesti

14.05.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Cardi B poisti Instagram-tilinsä ja asetti Twitterinsä yksityiseksi.

Ensimmäistä lastaan odottava räppäri, Cardi B, hermostui häntä kritisoineelle laulaja, Azelia Banksille, joten hän päätti poistaa Instagram-tilinsä. Banks kertoi televisiohaastattelussa Cardi B:n olevan varsinainen pilakuva mustasta naisesta. Nainen myös latasi haastattelussa, että Cardi B on varsinainen kouluttamaton rotta. 

Ennen Instagram-tilinsä poistamista räppäri ehti kuitenkin näpäyttää Banksia näistä sanomisistaan. Nainen myös laittoin Twitter-tilinsä yksityiseksi. 

"Olen se mikä olen, puhun kuten puhun. Se ero meissä on, että minä en esitä mitään, mitä en oikeasti ole. En ole ikinä halunnut olla roolimalli kenellekään, joten en aio muuttaa käytöstäni vain sen vuoksi, että olen julkisuudesta tuttu." Cardi B kirjoitti tililleen. 

Ennen Twitter-tilinsä yksityistämistä, nainen ehti vielä twiitata olevansa hyvin kyllästynyt kaikkeen roskaan, jota hänestä kirjoitetaan. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun poppari Banks, ruotii Cardi B:tä kovin sanoin. Hän on myös kutsunut naista köyhän miehen Nicki Minajiksi

Lue myös: Cardi B julkaisi itsestään meikittömän kuvan, fanit ihastelevat: "Olet täydellinen"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat