Kuva: Getty Images

Meghan Marklen isä jättäytyy pois tyttärensä häistä - sai kohun jälkeen sydänkohtauksen

16.05.2018 11:45 - Roosa Sallila

Britannian hovi valmistautuu parhaillaan viikonloppuna tanssittaviin kuninkaallisiin häihin, joihin on kutsuttu yli 600 vierasta.

Näyttelijätär Meghan Markle, 36, ja prinssi Harry, 33, sanovat toisilleen tahdon, tulevana lauantaina 19. toukokuuta, Windsorin linnassa.

Morsiamen isä Thomas Markle, 73, on pyörinyt otsikoissa jonkin aikaa, sillä mediaan on vuotanut useita paparazzikuvia, joissa mies olisi valmistautumassa tyttärensä häihin. Thomas kertoo saaneensa yllättävän sydänkohtauksen heti paparazzikuvakohun jälkeen. Median tietoon on vuotanut, että Thomas olisi itse lavastanut paparazzikuvat ja tienannut kyseisillä kuvilla yli 100 000 euroa. Motiivina tässä pidetään sitä, että Thomas oli halunnut antaa itsestään hyvän kuvan isänä.

Nyt kuitenkin näyttelijättären isä on ilmoittanut, peruvansa oman osallistumisensa tyttärensä tärkeään päivään. Thomakselle tehdään vaativa sydänleikkaus vain muutama päivä ennen häitä. Thomas harmittelee tilannetta, sillä hän oli kovasti odottanut historiallista päivää, jolloin hän pääsisi saattamaan tyttärensä alttarille. 

(kuva: Getty images)

-Vihaan ajatusta, että minulta jää väliin yksi historian hienoimmista kokemuksista. Kuka nyt ei haluaisi saattaa omaa tytärtään alttarille? Tämä on hyvin historiallinen tilanne, olisin kovasti halunnut olla osana sitä. En vain halua tuottaa enempää häpeää perheelleni, isä kertoo.

Meghan ja prinssi Harry kunnioittavat kuitenkin Thomasin päätöstä ja toivovat, että myös muut tekisivät niin. Monet uskovat, että Maghanin äiti Doria Ragland korvaisi isän roolin ja taluttaisi tyttärensä tulevana lauantaina alttarille. On kuitenkin spekuloitu, että saattajan roolia saattaisi paikata myös Harryn isä prinssi Charles tai prinssi William, joka toimii bestmanina veljensä häissä.

Lue myös: Vau, mikä tyyli! Blake Lively kunnioitti Deadpool 2 -elokuvan teemaa asuvalinnallaan ensi-illassa

Lue myös: Madonna poisti Instagram-kuvansa paheksuvan kommenttiryöpyn jälkeen - "Lopeta botoxin ottaminen"

Lähteet: dailymailFEMALE FIRST

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat