Kuva: Getty images

Kuninkaallisissa häissä nähdään valtava määrä julkkiksia - olisitko arvannut heidän olevan paikalla?

18.05.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Pariskunta vihitään huomenna Lontoossa.

Britannian hovissa tehdään viime hetken valmisteluita huomisia prinssi Harryn ja Meghan Marklen tulevia häitä varten. Julkisuudessa on kohistu paljon siitä, palaisiko Spice Girls -yhtye näyttävästi lavoille juuri kuninkaallisissa häissä, mutta näin ei ilmeisesti ole. Kaikki jäsenet ovat kuitenkin saaneet kutsun hulppeisiin juhliin, koska Marklen tiedetään olevan todella kova yhtyeen fani. 

Spice Girlsien lisäksi juhlissa tullaan näkemään myös muita megajulkkiksia, uutisoi Daily Mail -julkaisu. Juhlahumuun pääsevät muun muassa näyttelijä, George Clooney sekä hänen vaimonsa, Amal

Paikalla nähdään myös useita muusikkoja kuten James Blunt, Ellie Goulding sekä Elton John. Mallimaailmasta tutuista nähdään muun muassa Cara Delevigne. Tennistähti Serena Williams on myös saanut kutsun. 

Vihkiseremoniaan on kutsuttu yhteensä 600 henkilöä ja iltajuhliin osallistuu vain 200 parin läheistä ystävää sekä perheenjäsentä. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen kerrotaankin halunneen intiimit ja pienet häät. Sen sijaan prinssi Williamin ja hänen vaimonsa, Catherinen, häitä tanssittiin valtavan kutsuvierasjoukon kera vuonna 2011. 

Vihkitilaisuuteen oli kutsuttu maksimimäärä eli 800 henkeä. Heidän iltatilaisuudessaan oli 650 henkeä. 

Lue myös: Prinssi Harryn entinen tyttöystävä järkyttyi saamastaan hääkutsusta - taustalla erikoinen syy

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat