Kuva: Getty

Victoria Beckham suunnitteli hauskan Spice Girls -paidan hyväntekeväisyyteen - katso

18.05.2018 17:45 - Roosa Sallila

Victoria Beckham on aktiivisesti mukana erilaisissa hyväntekeväisyyskampanjoissa.

Muotisuunnittelija ja Spice Girlsistä tunnettu laulaja Victoria Beckham, 44, tunnetaan myös ammattijalkapalloilija David Beckhamin, 43, vaimona. Victorialla on aina ollut intohimo auttaa muita ja tehdä jotain hyvää muiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Hän onkin ollut mukana useissa erilaisissa hyväntekeväisyyskampanjoissa. 

Neljän lapsen äitinä Victoria haluaa eritoten olla mukana lasten hyvinvointia edistävissä kampanjoissa ja tapahtumissa.Tällä kertaa hän ottaa osaa Nenäpäivään erikoisella tavalla. Victoria on lanseerannut Nenäpäivä-teemaisen t-paidan, jonka etupuolella nähdään ennennäkemätön kuva Spice Girlsistä. Victorian suunnittelemia paitoja on myynnissä rajoitettu määrä. Voit katsoa kuvan paidasta alta.

(kuva: omaze.com)

Paidan voi hankkia itselleen noin 30 euron hintaan. 100 prosenttia paidan tuotosta lahjoitetaan Nenäpäivä-kampanjaan, joka auttaa vähävaraisten perheiden lapsia 50 eri maassa ympäri maailmaa.

- Jokainen paidan ostaja auttaa saamaan vähävaraisemmille koulutusta ja takaamaan heille elintärkeitä asioita. Tämä on minulle hyvin tärkeää, Victoria kertoo.

Lue myös: Miss Suomi -kisaaja on kuin ilmetty Sara Sieppi - katso kuvat hämmentävän samannäköisistä naisista

Lue myös: Tunnistatko heidät vielä? Katso, miltä Sinkkuelämää-komistukset näyttävät nyt

Lähde: POPSUGAR

Kilpailut

Uusimmat