Kuva: Getty Images

Prinssi Harryn soitto eksälleen ennen häitä sai tämän raiteiltaan - "Hän melkein jätti saapumatta"

25.05.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Prinssi Harry halusi varmistaa, että hänen entinen tyttöystävänsä ei aiheuta hämminkiä hääpäivänä.

Kerroimme täällä, että prinssi Harryn entinen tyttöystävä Chelsy Davy, ei vaikuttanut istuvan kovinkaan iloisena katsomassa, kun Harry nai nykyisen tyttöystävänsä, Meghan Marklen. Davy oli pöyristynyt jo ennen häitä, että hänet oli kutsuttu vain vihkiseremoniaan, mutta ei iltajuhlaan. 

Davy oli kertonut ystävilleen, että hän oli yrittänyt ottaa yhteyttä prinssiin, jotta olisi saanut vastauksen, miksi hän ei ole tervetullut iltajuhlaan. Harry soittikin naiselle Daily Mail -julkaisun mukaan. Puhelu sai tunteet pintaan Davyllä, koska hänen läheisensä kertoivat naisen itkeneen vuolaasti puhelun jälkeen. 

- Se oli viimeinen puhelu Harryltä Chelsylle. Chelsy otti puhelun raskaasti, jonka vuoksi hän ei meinannut edes saapua häihin, ystävä kertoo alkujaan Vanity Fair -julkaisulle. 

Puhelun aikana Davy lupasi entiselle kumppanilleen, että ei yrittäisi pilata häitä millään tavalla. 

- Harry halusi myös varmistaa, että Chelsy ei yrittäisi millään tavalla sabotoida häitä, lähde paljastaa. 

(kuva: Getty Images)

Kehonkielen asiantuntija, Judi James, on analysoinut Davyn olemusta hääseremonian aikana. Jamesin mukaan naisesta huokui kiusaantuneisuus. 

- Davyn olemuksesta paistoi se, että hänellä on erittäin ikävää häissä. Muut juttelivat ja nauroivat hänen ympärillään, mutta Davy tuijotti vain tyhjyyteen, James kertoo. 

Prinssi Harry ja Chelsy Davy seurustelivat yhteensä seitsemän vuotta. He erosivat vuonna 2011. Harry ehti seurustella Meghan Marklen kanssa kaksi vuotta ennen avioitumista. 

Lue myös: Ihmiset eivät saa tarpeekseen prinssi Harryn eksän ilmeistä - "Tuon takia heitä ei kutsuta häihin!"

Lue myös: Prinssi Harryn oikea nimi ei ole Harry - myöskään hänen vaimonsa ei käytä oikeaa nimeään

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat