Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Tänään tv:ssä: Minna ja Sammy kohtaavat iltanuotiolla: "En pysty seksistä nauttimaan"

30.05.2018 07:15 - Katariina Auvinen

Luvassa on tunteikas näkeminen. Pari ei ole samaa mieltä siitä, miten he tulevat saarelta lähtemään.

Tänään Temptation Islandilla nähdään yhden kauden värikkäimmistä pareista, Minnan ja Sammyn, viimeinen iltanuotio. Sammy odottaa enemmän Minnan jälleennäkemistä, kun taas Minna jää itkemään viimeisimmän treffikumppaninsa, Markuksen perään. 

- Olen niin valmis kohtaamaan Sammyn kun voin tässä tilanteessa olla, Minna kertoo kameroille. 

Hän myöntää, että haluaa tavata treffikumppani, Markuksen, vielä päästyään saarelta kotiin. Minnaa ei kaduta, että hän harrasti Markuksen kanssa seksiä useamman kerran saarella. 

- En pysty kyllä tällaisessa ympäristössä seksistä nauttimaan, mutta olihan se kiva kokeilla, Minna kommentoi. 

Minnan ja Sammyn kohtaaminen iltanuotiolla on täynnä tunnetta. Sammy tulee paikalle erittäin katuvaisena, ojentaen rakkaalleen kukan anteeksipyynnön eleenä. 

- Sä et ole mua kovinkaan helpolla päästänyt noiden videoiden kanssa. Olen ottanut ne raskaasti, enkä ole saanut nukuttua, joka on taas eskaloitunut juomisena. Olen ottanut raskaasti sen, että olet puhunut meidän seksielämästä ja tyytymättömyydestä siihen, Sammy selittää Minnalle. 

Minna taas kertoo Sammylle, kuinka hän on halunnut ottaa ilon irti, eikä ruveta seinäruusuksi. Hän on vihainen Sammylle tämän juomisesta ja pettämisestä. 

- Olinkohan neljän tytön kanssa nukkumassa, en edes muista, koska olin niin kännissä, Sammy vastailee Minnan kysymyksiin yöpaikoista. 

Sammy myöntää, että hän on juonut itseltään muistin useamman kerran koko kauden aikana. Pariskunta ei ole yhtenäistä mieltä siitä, miten he tulevat poistumaan saarelta. Sammy purskahtaa lohduttomaan itkuun iltanuotion lopulla. 

Temptation Island (K7)
Nelonen
Klo 22.00 

Kilpailut

Uusimmat