Kuva: Getty Images

Fanit raivostuivat Demi Lovatolle - syynä erittäin kyseenalainen pila

05.06.2018 21:15 - Iiro Myllymäki

Monet pitävät Demi Lovaton turvamiehelleen tekemää pilaa seksuaalisena ahdisteluna.

Poptähti Demi Lovato, 25, on suututtanut osan faneistaan paljastettuaan turvamiehelleen tekemänsä ”pilan”. Naiselta kysyttiin Twitterissä, mikä on hauskin pila, jonka hän on koskaan tehnyt. Nainen kertoi, että kerran hän palkkasi naisen menemään yllättäen turvamiehensä hotellihuoneeseen. Tämä nainen tarttui turvamiestä haaroista, ja Lovaton twiitin mukaan turvamies ”sekosi täysin”.

Monet Lovaton fanit tuomitsivat naisen pilan ja sanoivat sen olevan seksuaalista ahdistelua.

”Tämä ei ole okei. Tämä on todella paskamainen temppu. Demin osalta kyse on seksuaalisesta häirinnästä ja tuon naisen osalta seksuaalisesta ahdistelusta”, yksi fani kirjoitti.

”Olen Demin fani, mutta tämä hänen ilmi tullut käytöksensä tekee minut surulliseksi. Seksuaalinen ahdistelu ei ole mikään vitsin aihe, eikä siihen tule suhtautua kevyesti”, toinen kirjoitti.

Ensin Demi Lovato ryhtyi puolustuskannalle Twitterissä.

”Voisin twiitata siitä, miten haluan Jelly Bean -karkkeja, ja joku pahoittaisi siitä mielensä”, nainen kirjoitti.

Demi Lovato myös muistutti seuraajiaan joutuneensa itse seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Nainen kuitenkin myönsi, että pilan tekeminen oli virhe.

Saatuaan paljon negatiivista palautetta Lovato poisti asiasta kertoneen twiittinsä. Hän myös pyysi anteeksi Twitterissä.

”Olen niin pahoillani, jos joku loukkaantui”, Lovato kirjoittaa.

Lue myös: Demi Lovato rakastaa rohkeita uima-asuja - fanit haltioissaan tuoreesta kuvasta

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat