Kuva: Handout

Muistatko legendaarisen Suosikki-lehden? Herää eloon viikonlopun ajaksi

05.06.2018 14:10 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

We Love Festival järjestetään Suvilahdessa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Legendaarinen nuorille musiikkifaneille suunnattu Suosikki-lehti tekee näyttävän paluun yhden viikonlopun ajaksi. We Love Festivalille nousee Lounge, jossa nähdään haastateltavina median tekijöitä ja lehden sivuilta tuttuja artisteja, jotka jakavat haastattelujen yhteydessä myös nimmareita. L

Loungessa vierailee lehden entisiä päätoimittajia kuten Ville Kormilainen ja Elli Mäkilä sekä toimittajana, toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä pitkän Suosikki-uran tehnyt Elina Orma. Itseoikeutetusti Loungessa vierailee myös Suosikin kaikkien aikojen myydyimmän irtonumeron kannessa komeillut, ja keskiaukeama-julisteessa poseerannut, Dingon solisti Neumann.

- Oli ihanaa päästä vuonna 2003 touhuamaan oman nuoruuteni ykköslehden parissa! Elvytin ensi töikseni taskupokkarin ja Miss Farkku Suomi -kisan. Myös Karvapäägallerian tyyppinen lista otettiin taas käyttöön, eikä todellakaan luovuttu syksyisestä Kultaturbo-numerosta!, muistelee vuoteen 2008 saakka Suosikkia päätoimittanut Katja Ståhl.

Lounge tulee olemaan ysäriä niin kalustusta, sisustusta kuin musiikkiakin myöten. Myös lehden pitkäaikaista päätoimittajaa, Jyrki Hämäläistä muistellaan video- ja kuvamateriaalin avulla.

Suosikki Loungen juontajana nähdään nuorisomedian tekijänä itsekin tunnetuksi tullut Jusu Lounela.

We Love Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 27.-28. heinäkuuta.

Esiintyjät:

PE: E-Rotic, DJ Bobo, Rednex, 2 Unlimited, Dr. Alban, Günther, Movetron, Waldo’s People, DJ Matti Airaksinen

LA: Nylon Beat, The Baseballs, Basshunter, E-Type, Basic Element, Ice Mc, Me & My, Daze, Raptori, Pakito, DJ Oku Luukkainen feat. Chorale

Lue myös: Muistatko vielä Suosikin? Katso miltä legendaarinen lehti näytti vuonna 1987

Kilpailut

Uusimmat