Kuva: Getty Images

Kim Kardashianin vierailu Donald Trumpin luona kannatti - presidentti suostui tähden toiveeseen

07.06.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Kim Kardashian anoi vapautusta huumeiden vuoksi vankilaan joutuneelle isoäidille.

Seurapiirikaunotar, Kim Kardashian, 37, yllätti viime kuun lopulla kaikki vierailemalla Valkoisessa talossa tapaamassa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia, 71. Kerroimme tuolloin, että keskustelunaihe oli kääntynyt yli 60-vuotiaaseen isoäitiin, Alice Marie Johnsoniin

Johnson istui huumerikoksesta elinkautista tuomiota ja hän oli ollut vankilassa jo parikymmentä vuotta. Kardashian anoi presidenttiä armahtamaan Johnsonin, joka on nyt tapahtunut. 

Kardashian kertoi, että hän oli soittanut armahdetulle, joka oli kyynelehtien kiitellyt naista. 

Valkoinen talo on antanut virallisen lausunnon armahduksen jälkeen. Lausunnon mukaan Johnson pääsee vapauteen sen vuoksi, että hän on osoittanut ottaneensa vastuuta teoistaan ja käyttäytyneensä mallikkaasti. 

"Huolimatta siitä, että Alice Johnson kärsi elinkautista. Hän on ottanut vastuuta teoistaan ja pyrkinyt kouluttamaan niin itseään ja auttanut muita vankeja." 

Pari on tavannut toisensa jo vuonna 2010. (kuva: Getty Images )

Alice Johnsonilla on yhteensä viisi lasta, kuusi lapsenlasta ja yksi lapsenlapsen lapsi. Nainen tuomittiin elinkautiseen vankeuteen tekemästään huumerikoksesta vuonna 1996. Nainen on itse kertonut joutuneensa konkurssiin 1990-luvun alussa, jonka johdosta hän menetti muun muassa kotinsa. 

Sen jälkeen Johnson sekaantui huumeliigaan, joka kuljetti huumausaineita Memphisiin ja Tennesseehen. Nainen jäi kiinni 15 muun kanssa. 

Lue myös: Kim Kardashian tapasi Donald Trumpin - keskustelunaihe yllätti kaikki

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat