Kuva: Getty Images

Will Smithin tytär näki vanhempansa harrastamassa seksiä - juoksi paikalta hämmentyneenä

12.06.2018 23:15 - Iiro Myllymäki

Willow Smithille kokemus oli hänen ensikosketuksensa seksiin.

Will Smithin, 49, ja Jada Pinkett Smithin, 46, 17-vuotias Willow-tytär on kertonut Facebookissa esitettävässä Red Table Talk -keskusteluohjelmassa nolosta kokemuksesta, joka on monen lapsen pahin painajainen. Hän paljasti nähneensä vanhempiensa harrastavan seksiä ja yllätti äitinsä kyseisellä paljastuksella.

Nuori nainen sanoo, että tämä kokemus oli hänen ensikosketuksensa seksiin.

- Se tapahtui Aspenissa. Menin alakertaan hakemaan mehua, näin sitä [seksin harrastamista] hetken ja juoksin pois. Mietin että herranjumala, tämä on hullua, mitä minä juuri näin, Willow muistelee.

Willow kertoi, ettei nähnyt mitään likaisia yksityiskohtia pimeyden vuoksi.

- Näin vain siluetin, Willow Smith täydentää.

Willow Smith tunnetaan näyttelijänä ja laulajana. (kuva: Getty Images)

Jada Pinkett Smithille tieto tuli täytenä yllätyksenä, ja hän otti asian huumorilla. Samaisessa keskusteluohjelmassa nainen paljasti yksityiskohtia omasta tutustumisestaan seksuaalisuuteensa lapsena. Nainen kertoi, että hänen ollessaan yhdeksänvuotias hänen isoäitinsä valisti häntä masturboimisesta.

- Hän opetti minulle itsetyydytyksestä, koska hän halusi minun tietävän, että pystyn itse tuottamaan itselleni mielihyvää. Hän ei halunnut, että päädyn puuhailemaan miehen kanssa ja ajattelemaan, että siitä saatu nautinto olisi vain hänen ansiotaan, Jada Pinkett Smith kertoo.

Nainen päätyikin harjoittamaan saamiaan oppeja käytännössä, ja jossain vaiheessa itsetyydytys meni hänen mielestään jo pakkomielteen puolelle.

- Sitten jossain kohtaa kun sain viittä orgasmia päivässä ajattelin, että nyt riittää, Pinkett Smith sanoo.

Lue myös: Will Smith selitti 25-vuotiaalle pojalleen, mistä vauvat tulevat - katso vaivaannuttava video

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat