Kuva: Getty Images

Blac Chyna jälleen erohuhujen keskellä - nuori poikaystävä lisäsi paljonpuhuvan kuvan

20.06.2018 13:45 - Elisa Jalasjoki

YBN Almighty Jayn mukaan pariskunta ei ole enää yhdessä.

Blac Chyna, 30, on elänyt viime kuukaudet useiden huhujen ympäröimänä. Naisen on uutisoitu muun muassa menettäneen hermonsa huvipuistossa täysin yllättäen, sekä kiistelevän entisen kumppaninsa Rob Kardashianin kanssa yhteisen lapsensa huoltajuudesta. 

Nyt useat eri sivustot ovat kuitenkin uutisoineet Chynan eronneen myös tuoreesta poikaystävästään, räppäri YBN Almighty Jaysta, 18. Chynaa yli kymmenen vuotta nuorempi artistinalku lisäsi eilen illalla kuvapalvelu Instagramissa Instagram Stories -osioon kuvan, jossa ilmoitti, ettei pariskunta enää ole yhdessä. Kummallista oli kuitenkin se, että nuorukainen poisti kuvan hyvin nopeasti palvelusta sen sinne lisäämisen jälkeen.

Chyna itse ei ole kommentoinut erohuhuja lainkaan, mutta on kuitenkin poistanut kaikki kuvat pariskunnasta omasta sosiaalisesta mediastaan. 

Vain viikko sitten uutisoimme Chynan mahdollisesta raskaudesta Jaylle. Chynan kerrottiin muun muassa puhuneen ystävilleen, että toivoisi raskauden muuttavan kumppaniaan muun muassa vastuullisemmaksi. Kyseisen jutun pääset lukemaan tästä

Alta näet kuvan myös YBN Almighty Jaysta.

Lue myös: Blac Chynasta kuvattu video huolestutti Kardashianit - eivät usko Dream-tyttären olevan turvassa

Lähteet: TMZ, Mirror

Kilpailut

Uusimmat