Kuva: Iiro Myllymäki

Elokuvatähtenä julkisuuteen noussut Sanni haluaa palata valkokankaalle - roolitarjouksia sadellut

26.06.2018 14:45 - Iiro Myllymäki

Sannille on tarjottu useampaa pääroolia kokopitkistä elokuvista.

Ennen kuin Sanni Kurkisuo, 25, tuli suomalaisten tietoisuuteen musiikillaan, hänet nähtiin valkokankaalla Miss Farkku-Suomi -elokuvassa. Nainen näytteli yhden päärooleista vuonna 2012 julkaistussa elokuvassa, mutta tämän jälkeen häntä ei ole nähty näyttelemässä. Musiikkipuolella hitit ovat seuranneet toisiaan, ja naisen keikkasuosio on kasvanut vuosi vuodelta.

Monilahjakas Sanni pääsi näyttelemisen makuun tuoreessa Pornoo-musiikkivideossaan. Naiselle kokemus oli myönteinen, ja näytteleminen tuntui luontevalta. Sanni uskoo, että hän tekee vielä paluun valkokankaalle.

- Tykkään näyttelemisestä tosi paljon. Minulle on tullut mielenkiintoisia roolitarjouksia, ja jokin niistä saattaa toteutuakin tässä lähitulevaisuudessa. Tällä hetkellä minulla on niin hyvä flow musiikin kanssa, että en lähde näyttelemiseen panostamaan, Sanni kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Sanni laskeskelee, että Miss Farkku-Suomen jälkeen hän on saanut kolme tai neljä tarjousta kokopitkän elokuvan päärooliin. Aikataulusyistä nainen on joutunut sanomaan ei mielenkiintoisillekin projekteille.

- Olen lukenut aika paljon käsikirjoituksia tosi kiinnostaviin leffoihin. Itse asiassa on julkaistu yksi leffa, johon minulle tarjottiin pääroolia. Ajattelin, että vitsit tuo on siisti leffa ja olisinpa ollut siinä mukana, Sanni sanoo.

Erityisesti Sannia on harmittanut roolin hylkääminen, jos hän on käsikirjoituksen lisäksi ehtinyt lukea myös kirjan, johon elokuva perustuu. Sanni kuitenkin tiedostaa, että kiireiseen keikkakalenteriin tai levynteon lomaan on mahdotonta ahtaa isoa leffaprojektia.

- Miss Farkku-Suomessa minulla oli sellainen passiivisempi päärooli. Olin elokuvassa enemmän toiminnan motiivina kuin jatkuvasti itse äänessä. Sekin oli jo niin raskas keissi, kun parikymmentä päivää kuvattiin aamusta yöhön. En lähtisi keikkarundille ja leffan kuvauksiin samaan aikaan, Sanni sanoo.

Pääroolien lisäksi Sannille on tarjottu myös paljon cameo-rooleja eri tv-sarjoihin. Cameo-roolilla tarkoitetaan sitä, kun julkisuudesta tuttu henkilö esittää fiktiivisessä elokuvassa tai sarjassa itseään. Näitäkin rooleja Sanni voisi kuvitella tulevaisuudessa tekevänsä.

- Jos joku hyvä tyyppi pyytää ja aikataulut natsaavat, niin miksi ei.

Lue myös: Sanni joutui Miamissa pelottavaan tilanteeseen - "Ajattelin, että nyt meidät tapetaan"

Kilpailut

Uusimmat