Kuva: Getty Images

Heather Locklearin entinen kihlattu on huolissaan naisesta - "Vain aika näyttää, selviääkö hän"

27.06.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Locklear on pidätetty ja kiidätetty psykiatriseen sairaalaan.

Melrose Place -tähden Heather Locklearin elämä on mennyt melkoista alamäkeä viimeisten viikkojen aikana. Takavuosien tähti on ollut viranomaisten kanssa tekemisissä useita kertoja niin pahoinpitelyiden, päihteiden yliannostuksen sekä itsetuhoisten ajatusten vuoksi. 

Kerroimme eilen, että Locklear kiidätettiin psykiatriseen sairaalaan viimeisimmän episodin jälkeen. Nainen on nyt itse kommentoinut vointiaan ja tilannettaan, mutta hänen entinen kihlattunsa on avannut sanaisen arkkunsa entisen rakkaan voinnista. 

(kuva: Getty Images )

Jack Wagner ja Locklear olivat kihloissa lyhyen aikaa vuonna 2011, mutta he ehtivät seurustella neljä vuotta. Wagnerin mukaan vain aika voi näyttää, miten nainen onnistuu selvittämään elämänsä kuntoon. 

- Meillä kaikilla on kamppailumme ja reagoimme niihin täysin eri tavalla. Vain aika voi näyttää, selviääkö hän, Wagner on pohtinut Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Locklear kirjautui sisälle psykiatriseen sairaalaan jo viime viikolla sen jälkeen, kun hän oli kuristanut omaa äitiään. Nainen kuitenkin lähti sairaalasta nopeasti. Nyt tähden on tarkoitus viettää kaksi viikkoa kuntoutuksessa. 

Lue myös: Melrose Place -tähti Heather Locklear kiidätettiin psykiatriseen sairaalaan - uhkasi ampua itsensä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat