Kuva: Getty Images

Paris Jackson jakoi kuvan isoisänsä Joe Jacksonin kuolinvuoteelta - "Olet vahvin mies, kenet tiedän"

28.06.2018 12:15 - Iiro Myllymäki

Jacksonin perheen patriarkka Joe Jackson menehtyi syöpään.

Legendaarinen musiikkimanageri Joe Jackson on menehtynyt syövän seurauksena. Mies oli kuollessaan 89-vuotias. Joe Jackson oli Jacksonin musiikkiperheen tiukka patriarkka, joka nosti lapsensa Michael Jacksonin ja Janet Jacksonin suureen kansainväliseen suosioon.

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson, 20, on julkaissut Instagramissa koskettavan muistokirjoituksen menehtyneelle isoisälleen. Tekstin yhteydessä jakamassaan kuvassa Jackson pitelee sairaalavuoteessa makaavaa isoisäänsä kädestä kiinni. Jackson kirjoittaa olleensa paikalla aivan isoisänsä viime hetkillä.

”Minulle merkitsi niin paljon, että sain olla kanssasi nuo viimeiset hetket. Se että pystyin kertomaan sinulle kaiken mikä minun pitikin kertoa ennen hyvästejä oli suuri siunaus”, Jackson kirjoittaa.

Joe Jackson (kuva: Getty Images)

Jackson kirjoittaa, miten ylpeä hän on isoisästään ja siitä, että on päässyt olemaan osa tämän luomaa dynastiaa.

”Kukaan meistä ei olisi lähelläkään sitä missä nyt olemme ilman sinua. Olet vahvin mies, kenet tiedän. Elämäntyösi jää osaksi historiaa, kuten sinäkin. Sinut tullaan muistamaan yhtenä mahtavimmista patriarkoista koskaan. Vaalin jokaista yhdessä viettämäämme hetkeä kuolinpäivääni asti, erityisesti viimeisiä yhteisiä hetkiämme”, Paris Jackson jatkaa.

Nainen kuvailee, miten hän hellitteli isoisäänsä pusuilla ja kädestä pitämisellä sairaalavuoteen äärellä, ja miten hän kertoi tälle vitsejä ja pääsi vielä kuulemaan tämän naurun. Voit lukea naisen koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Myös yksi Joe Jacksonin tyttäristä La Toya Jackson on muistanut isäänsä sosiaalisessa mediassa.

Rakastan sinua aina! Annoit meille voimaa, teitte meistä yhden maailman kuuluisimmista perheistä. Arvostan sitä suuresti enkä koskaan unohda yhteisiä hetkiämme ja kuinka kerroit minulle, miten paljon minusta välität”, nainen kirjoittaa Twitterissä.

Joe Jackson nosti perheensä kuuluisuuteen ensin manageroimalla The Jackson 5 -yhtyettä, josta Michael Jackson sai lähtölaukauksen omalle uralleen. Jackson toimi poikansa Michaelin managerina vielä tämän ensimmäisen aikuisiän sooloalbumin Off The Wallin aikoihin, mutta sitä seuranneen Thriller-levyn aikaan kaksikon tiet erkanivat. Michael Jackson on sittemmin kuvaillut ristiriitaisia tuntemuksia isästään ja syyttänyt tätä useista vakavista pahoinpitelyistä, kun hän oli lapsi. Joe Jackson on myöntänyt kurittaneensa Michaelia piiskalla ja vyöllä mutta kiistänyt koskaan lyöneensä lastaan. Monet ovat kuvailleet Joe Jacksonia ankaraksi kurinpitäjäksi, mutta monet hänen lapsistaan ovat myös kiitelleet isäänsä siitä, että hänen kurinsa piti heidät poissa ongelmista.

Lue myös: Paris Jackson teki kunnioitettavan teon isänsä muistolle - "Kuinka joku kehtaa?"

Lähteet: Metro.co.uk, Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat