Kuva: Getty Images

Avioliittoa aina vältellyt Hugh Grant, 57, meni vihdoin naimisiin: "Pidän tätä vieläkin hölynpölynä"

28.06.2018 16:45 - Senja Rapila

Näyttelijä meni naimisiin pitkäaikaisen naisystävänsä, ruotsalaisen Anna Ebersteinin, kanssa maistraatissa.

Näyttelijä Hugh Grant, 57, on mennyt vihdoin naimisiin, uutisoivat ulkomaalaismediat. Brittinäyttelijä on tunnettu vuosien aikana siitä, ettei häntä ole avioliitto kiinnostanut. Grant on kuvaillut avioliittoa muun muassa "hölynpölyksi".

Vielä vuonna 2015 Grant kertoi medioille, että ei usko avioliittoon.

- Olen nähnyt niin hyviä esimerkkejä siitä, että uskon sen olevan resepti yhteiseen kurjuuteen, Grant kommentoi tuolloin.

Grantin mukaan myös hänen vaimonsa pitää avioliittoa "järjettömänä" sosiaalisena käsitteenä, mutta kolmen yhteisen lapsen takia naimisiinmeno on ollut tässä vaiheessa fiksuin asia mitä voi tehdä. Pariskunta on ollut yhdessä jo kuuden vuoden ajan.

"Pidän avioliittona vieläkin hölynpölynä"

Päätös naimisiinmenosta tuli viimeistään silloin, kun pariskunta on eroteltu kotimaahansa matkustaessa kotimaan- ja ulkomaan matkustajiin.

- En pitänyt siitä, että kun matkustamme maihin, missä passintarkastajat jaottelivat meidät Grantin passeihin ja muihin passeihin. Hän joutui mennä samaan jonoon missä lastenhoitajat olivat. Se tuntui väärältä.

- Pidän avioliittoa kuitenkin vieläkin hölynpölynä, mutta se tuntui nyt hyvältä asialta tehdä. On tämä kyllä kivaa, en voi esittää etteikö se olisi. Minun olisi pitänyt tehdä se jo paljon aiemmin. Olen niin onnekas. Minulla on upea vaimo, rakastan häntä.

Lähde: Mirror

Lue myös: Julia Roberts liittyi vihdoin Instagramiin - ensimmäisellä kuvalla jo valtava määrä tykkäyksiä

Lue myös: Robin Williamsin tyttärellä on suomalaiset sukujuuret - nuoresta naisesta kasvoi oikea kaunotar

Kilpailut

Uusimmat