Kuva: Getty Images

Pakottiko Justin Bieber tyttöystävänsä poistamaan kuvia Instagramista? Fanit varmoja asiasta

29.06.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Bieber ja mallina työskentelevä Hailey Baldwin ovat seurustelleet nyt parin kuukauden ajan.

Malli Hailey Baldwin, 21, seurustelee nykyisin laulaja Justin Bieberin, 25, kanssa. Baldwinin teot ovat kummastuttaneet faneja Instagramissa, koska tarkkasilmäiset huomasivat naisen poistaneen kuvat Met Gaalasta, jossa nainen hymyilee yhdessä Shawn Mendesin kanssa. 

Tuolloin Mendes auttoi helmaansa kompastunutta naista ja pari nauroi tapahtuneelle rentoutuneesti. Tuolloin huhuttiin, että parin välillä olisi jotain romanttista meneillään, mutta kumpikin kielsi asian. Mendesin mukaan hän on vain hyvä ystävä Baldwinin kanssa. 

Monet fanit ovat kuitenkin varmoja, että parin välillä oli muutakin kuin ystävyyttä, koska nainen päätyi poistamaan kuvat Instagramistaan. Fanit ovat myös arvelleet, että Bieber olisi ollut mustasukkainen siitä, että hänen tyttöystävällään on toisten miesten kuvia Instagramissaan. 

Bieber ja Baldwin bongattiin yhdessä ensimmäisen kerran toukokuussa, jonka jälkeen he kielsivät ensin suhteensa. Nyt pari on viettänyt kuitenkin avoimesti aikaa yhdessä rentoutuen ja kuherrellen toistensa kanssa. 

Hailey Baldwin oli julkaissut Instagramissa kuvia Met Galasta, jossa Shawn Mendes auttoi naista portaita ylös. (kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Menikö Justin Bieber naimisiin? Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä

Lähde: Seventeen

Kilpailut

Uusimmat