Kuva: Getty Images

Nicki Minaj hermostui kritiikistä täysin - nimitteli fania rajuin sanankääntein, katso

02.07.2018 14:15 - Elisa Jalasjoki

Tähden purkausta on kuvailtu muun muassa epäkypsäksi ja kiusalliseksi.

Rap-artisti Nicki Minaj, 35, on aiheuttanut kohua faniensa keskuudessa menetettyään täysin malttinsa sosiaalisessa mediassa. Kohu syntyi, kun Minaj reagoi rajusti WannasWorld-nimisen Twitter-käyttäjän kritisoitua tähden musiikkia ja käyttäytymistä julkisuudessa. 

Käyttäjä kirjoitti muun muassa toivovansa, että seuraavalla albumillaan Minaj ottaisi täysin uuden suunnan.

"Kuvitelkaa kuinka mahtavaa olisi, jos Nicki alkaisi tuottaa kypsempää sisältöä. Ei enää pelkkiä hölmöyksiä, joissa viitataan menneisiin suhteisiin, "coolina" olemiseen tai vaikeuksiin. Hän on pian neljäkymmentä. Uusi suunta olisi jo tarpeellinen", käyttä kirjoitti Twitter-tilillään. 

Kritiikistä hermostunut Minaj ei säästellyt sanoissaan iskiessään takaisin, vaan muun muassa tiedusteli tiukasti, mitä hänen iällään on tekemistä hänen musiikkinsa kanssa. Kiihtynyt tähti ei myöskään vältellyt rajuja alatyylisiä ilmaisuja, vaan haukkui päivityksen kirjoittajaa myös muun muassa lutkaksi. 

"Myönnä että olet vain kateellinen minulle siitä että olen rikas, kuuluisa, älykäs ja kaunis", tähti kirjoitti. 

WannasWorld vastasi Minajin tunteenpurkaukseen ainoastaan toteamalla, ettei peru sanojaan vaan tarkoitti mitä sanoi. Pian tämän jälkeen käyttäjä kuitenkin muutti tilinsä yksityiseksi. 

Minajin nimittely on aiheuttanut tähden fanien keskuudessa paljon negatiivisia reaktioita. Purkausta on kommentoitu Twitterissä muun muassa näin:

"Nicki Minaj on hyvin epävarma ja lapsellinen"

"Nicki Minaj on 35-vuotias, mutta käyttäytyy toistuvasti julkisuudessa kuin 16-vuotias. Hänellä on aivan liian paljon vaikutusvaltaa käyttäytyäkseen noin lapsellisesti. Miksei kukaan tarkkaile hänen käyttäytymistään?"

Alta pääset lukemaan alkuperäisen päivityksen, sekä Minajin kiihkeän vastauksen. Mikäli koko viesti ei näy, pääset lukemaan sen klikkaamalla kuvan isoksi. 

Lue myös: No nyt on! Nicki Minajin pikkuruinen esiintymisasu paljasti poven ja pakarat - katso

Lähde: Metro.co

Kilpailut

Uusimmat