Kuva: Getty Images

Barack Obaman parisuhdeneuvot vakuuttivat netin - kolme kysymystä paljastaa, onko hän se oikea

06.07.2018 16:45 - Iiro Myllymäki

Barack Obaman mukaan on tärkeintä, että kumppaniaan pitää mielenkiintoisena ihmisenä.

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama on ollut naimisissa Michelle Obaman kanssa jo 25 vuotta, joten mieheltä voi hyvinkin ottaa parisuhdeneuvoja vastaan. Obaman entinen tiedotuspäällikkö Dan Pfeiffer on kuvaillut uudessa Yes We (Still) Can -kirjassaan, millaisia parisuhdeneuvoja hän kerran sai Obamalta. Kyseiset kirjan katkelmat leviävät nyt vauhdilla Twitterissä, ja monet ovat olleet vakuuttuneita Obaman neuvoista.

Pfeiffer sai neuvot, kun hän kertoi Obamalle muuttavansa tyttöystävänsä kanssa yhteen. Obama tiedusteli mieheltä, onko tämä nainen nyt ”se oikea”, ja kun mies vastasi myöntävästi, Obama antoi neuvonsa. Hän sanoi, että hänellä on tapana antaa aina samat vinkit avioliiton varalle kolmen kysymyksen muodossa.

- Pidätkö häntä mielenkiintoisena? Vietät hänen kanssaan enemmän aikaa kuin kenenkään muun kanssa loppuelämäsi aikana, eikä ole mitään tärkeämpää kuin että haluat aina kuulla, mitä hänellä on sanottavana asioista, Obama sanoi ensimmäisenä.

- Saako hän sinut nauramaan? oli Obaman toinen kysymys.

Viimeinen kysymys liittyi mahdollisiin tuleviin lapsiin.

- En tiedä haluatteko lapsia, mutta jos haluatte, uskotko hänen olevan hyvä äiti? Elämä on pitkä. Nämä ovat asioita, joilla on merkitystä pitkässä juoksussa, Obama sanoi.

Pfeiffer vastasi kaikkiin kysymyksiin myöntävästi. Hän menikin lopulta naimisiin kyseisen naisen, Howli Ledbetterin, kanssa syksyllä 2016.

Twitterissä Obaman neuvot on otettu lämmöllä vastaan.

”Barack Obaman parisuhdeneuvot Dan Pfeifferille ovat paremmat kuin 99 prosenttia netin suhdekolumneista”, on kirjoittanut kirjailija Amanda Litman ja jakanut ihmissuhdevinkit kuvakaappauksina Pfeifferin kirjasta. Hänen twiitistään on tykätty liki 15 000 kertaa. Voit katsoa sen alta tai tästä linkistä.

”Nuo ovat mahtavia neuvoja. Obama on todellinen aarre”, on yksi kommentoinut.

”Kiitos Obama. Juuri kun luulin, etten voisi kaivata häntä enempää, hän antaa isällisiä neuvojaan”, on toinen tunnelmoinut.

”Hän on oikeassa!” on myös kirjoitettu.

Lue myös: Michelle Obama ylisti miestään tämän järjestämästä yllätyksestä - "Olet suurin fanini"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat