Ellinoora toivoo elävänsä 120-vuotiaaksi: 'Sitten ehkä ymmärtäisi miksi toimi tietyllä tavalla'

12.07.2018 16:45 - Emmi Moilanen

Laulaja kertoo, että hänen "sielunsa voimaeläin" on 80-vuotta täyttävä isoäiti.

Tämän viikon Kissin kesäjuontaja laulaja Ellinoora, 24, pohti yhdessä kanavan Jenni Haapalan kanssa pitkää ikää ja sitä, mitä kaikkea vuosien varrella karttunut elämänkokemus tuo mukanaan. Laulaja paljastikin haluavansa elää 120-vuotiaaksi.

- Mitä enemmän elämää menee eteenpäin, sitä enemmän tästä ymmärtää ja jotenkin haluaisi päästä sellaiseen tilaan, että kokee ymmärryksen, miksi kaikki tapahtui, miksi toimi tietyillä tavoilla ja miksi teki virheitä, Ellinoora pohtii.

Laulaja mainitsee kesällä 80-vuotta täyttävän isoäitinsä olevan hänelle ”sielun voimaeläin.”

- Hän on kaikin puolin aika rautainen ihminen ja hänellä on vahvat mielipiteet. Sitä toivoo, että saisi itsekin nähdä elämää sinne asti. Jos tulee perhettä, niin näkisi mitä he tekevät ja millaisia omista lapsista kasvaa. Näkisi miten maailma muuttuu ja millainen mummo sitä vaikka itse olisi.

"Toivon, että olisin supermummo"

Pitkästä iästä haaveileva Ellinoora toteaa kuitenkin, että hänen ensimmäinen etappinsa on selvitä 27 vuoden iästä. Tällä laulaja viittaa siihen, että useat muusikot, kuten Kurt Cobain, Amy Winehouse ja Jimi Hendrix, ovat menehtyneet kyseisenä ikävuotena.

- Olen miettinyt paljon, että mikä siinä iässä on sellaista, että mikä käännekohta siinä tapahtuu. Kun elämä on siinä vaiheessa vasta edessä, että miten ihminen voi olla niin rikki silloin. Mutta ihmisillä on erilaiset tarinat.

Ellinoora toivoo, että pitkään ikään kuuluisi unelmien toteuttaminen ja tunne siitä, että lopulta ”olisi kokonainen ja valmis lähtemään.”

- Kyllä toivoisin, että olisin sellainen supermummo, laulaja tiivistää.

Voit kuunnella Kissin iltapäivää arkisin kello 14-18. Tällä viikolla Jenni Haapalan kanssa äänessä on Ellinoora.

Lue myös: Ellinooralla outoja kokemuksia Vain elämää -kuvauksissa - oliko Satulinnan kummitus asialla?

Voice.fi ja Kiss kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat