Kuva: Getty Images

Halsey kommentoi räppärieksänsä G-Eazyn Instagram-kuvaa mystisesti - ovatko palaamassa yhteen?

23.07.2018 12:45 - Iiro Myllymäki

Pari ilmoitti erostaan muutama viikko sitten.

Laulaja Halsey, 23, ja räppäri G-Eazy, 29, ilmoittivat erostaan heinäkuun alussa, ja sittemmin on kiivaasti huhuttu, että G-Eazy olisi pettänyt tyttöystäväänsä. Pettämishuhuista voit lukea lisää tästä jutusta.

Kaksikon välit ovat nousseet nyt uudelleen otsikoihin, sillä Halsey on mennyt kommentoimaan ex-poikaystävänsä Instagram-kuvaa mystisellä tavalla. G-Eazy jakoi kuvan keikaltaan ja lisäsi kuvatekstiksi sanat ”big dick energy”. Vaikka kirjaimellisesti sanoilla viitataankin isoon penikseen, sillä on laajempi merkitys. Kyseinen termi lanseerattiin sen jälkeen, kun laulaja Ariana Grande oli Twitterissä vihjaillut kihlattunsa Pete Davidsonin suuresta varustuksesta. Sanat ”big dick energy” olivat kaikkien huulilla sen jälkeen kun eräs Twitter-käyttäjä kuvaili Davidsonin olemusta näillä kyseisillä sanoilla. Sittemmin big dick energystä on kirjoitettu paljon, ja se on määritelty rennoksi itsevarmuudeksi, joka ei näyttäydy ylimielisyytenä tai koppavuutena.

Halsey kommentoi G-Eazyn ”big dick energy” -kuvaa sekä erikoisilla emojeilla että kirjoittamalla ”lmao”. Lmao-lyhenteellä viitataan nauramiseen, joten jotkut naisen fanit ovat nyt epäilleet, että Halsey kommentillaan kyseenalaistaa eksänsä ”big dick energyn”. Halsey kuitenkin palasi kommenttikenttään selventääkseen, että hänen kommenteissaan ei ollut kyse ex-poikaystävän mollaamisesta.

”Kuvateksti oli typerä ja hauska, ja lava näyttää mahtavalta. Olen kateellinen kaikille, jotka pääsevät näkemään show’n”, Halsey kirjoittaa.

Cosmopolitan kirjoittaa, että naisen uusi kommentti on saanut fanit epäilemään, että kaksikko olisikin palaamassa yhteen.

”Olen niin hämmentynyt”, yksi fani kirjoittaa Instagramissa.

Mitä tämä oikein tarkoittaa?” on toinen kirjoittanut.

Lue myös: Laulajakaunotar purskahti itkuun kesken konsertin - takana sotkuinen ero räppäri G-Eazystä

Lähteet: Cosmopolitan, Independent

Kilpailut

Uusimmat