Anna Puun haiseva kepponen festareilta naurattaa - "Siitä tuli hauska kesä"

24.07.2018 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Anna Puulla on ollut tapana suihkutella Axe-deodoranttia festareiden takahuoneissa oikein olan takaa.

Laulaja Anna Puu, 36, on kysytty keikka-artisti, jolle Suomen festarilavat ovat tulleet tutuiksi. Anna Puu on kymmenen vuoden uransa aikana nähnyt jos jonkinmoisia lavoja ja backstage-tiloja, ja joskus nainen on bändinsä kanssa intoutunut hieman pilailemaan kanssa-artistiensa kustannuksella.

Juontaessaan Kiss-radiokanavan iltapäivälähetystä yhdessä Jani Jääskeläisen kanssa Anna Puu teki paljastuksen eräältä keikkakesältä. Nainen oli saanut backstagelle kokonaisen lavallisen pieniä Axe-deodoranttipulloja. Nainen päätti ottaa bändeineen voimakastuoksuiset Axet haltuunsa ja valjastaa ne keppostelutarkoitukseen.

- Siitä tuli sikäli hauska kesä, että me aina myrkytimme källinä festareiden takatilat Axeilla seuraavaa saapuvaa bändiä varten. Jos meillä oli vaikka festareilla jokin kontti käytössä tietyn aikaa ennen kuin seuraava bändi saapuu, myrkytimme sen. Jäimme vielä katsomaan, mikä on ihmisten reaktio, kun he menevät sinne, Anna Puu muistelee nauraen.

Muun muassa Egotrippi-bändi pääsi nauttimaan Axen-katkuisesta ilmasta festareiden takatiloissa tuona kesänä.

Anna Puu tietää, että keikkailevan artistin elämä saattaa olla hyvin kaukana hohdokkuudesta. Kerran naisen backstage-tilana toimi pelkkä vessa. Kyseessä tosin oli yksityistilaisuus, mikä tekee tilanteesta ymmärrettävämmän.

- Eihän kukaan oikeasti pistä bäkkäriä vessaan. Siellä ei vain ollut mitään muuta tilaa, joka olisi ollut erillisenä siitä yleisestä tilasta, Anna Puu sanoo.

Voit kuunnella enemmän Anna Puun backstage-muisteluja klikkaamalla otsikon alla olevaa kuvaa.

Voit kuunnella Kissin iltapäivää arkisin kello 14-18. Tällä viikolla Jani Jääskeläisen kanssa äänessä on Anna Puu.

Lue myös: Anna Puu järkyttyi saamastaan ulkonäkökritiikistä: "Miltä tuntuisi, jos joku sanoisi sinulle noin?"

Voice.fi ja Kiss kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat