Kuva: Getty Images

Kylie Jenner tienaa huimia summia Instagram-kuvistaan - ohitti Selena Gomezin tulokuningattarena

27.07.2018 20:15 - Iiro Myllymäki

Meikkimoguli saa keskimäärin noin 860 000 euroa yhdestä sponsoroidusta Instagram-kuvasta.

Siinä missä meille tavallisille tallaajille Instagram on yksinkertaisesti väline esitellä elämämme kohokohtia ystävillemme – ja satunnaisille tuntemattomille seuraajille – julkisuuden henkilöt ovat toista maata. Heille Instagram voi olla merkittävä tulonlähde. Koska julkkiksilla on valtaa vaikuttaa suuren yleisön mielipiteisiin ja ostopäätöksiin, monet brändit ovat valmiita maksamaan heille sievoisia summia siitä, että he mainostavat jotakin tuotetta.

Ei ole yllätys, että meikkimoguli ja tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 20, on sponsoroidun Instagram-sisällön tulokuningatar. Teen Vogue raportoi, että Instagramin julkaisuja aikatauluttava työkalu Hopper HQ on listannut julkkikset, jotka tienaavat eniten markkinointia sisältävistä Instagram-päivityksistään. Kylie Jenner on listan ykkösenä. Hän tienaa arviolta noin 860 000 euroa yhdestä sponsoroidusta Instagram-päivityksestä. Tieto ei tule yllätyksenä, sillä aiemmin tässä kuussa talouslehti Forbes kirjoitti Jenneristä todennäköisesti tulevan maailman nuorin miljardööri, joka on hankkinut omaisuutensa omalla työllään. Tämä tieto aiheutti suuren kiistan siitä, voiko Jennerin sanoa tienanneen omaisuutensa omin avuin vai ei. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta. Jennerin päivitykset saavat erittäin suuren yleisön, sillä naisella on Instagramissa noin 111 miljoonaa seuraajaa.

Kylie Jenner on ohittanut laulaja Selena Gomezin Instagramin tulokuningattarena. Gomezin arvioidaan tienaavan noin 685 000 euroa yhdestä sponsoroidusta Instagram-päivityksestä. Vielä viime vuonna Gomez oli ykkönen vastaavalla listalla.

Kylie Jennerin siskopuoli Kim Kardashian on listalla kolmantena. Hänen arvioidaan käärivän noin 620 000 euroa yhdestä maksetusta Instagram-päivityksestä. Nainen on herättänyt tiettyjen tuotteiden mainostamisella kohua. Monet eivät katsoneet hyvällä, kun Kardashian mainosti Instagramissa tikkaria, jonka imemisen mainostetaan vähentävän ruokahalua ja auttavan laihduttamisessa.

Lue myös: Poptähti Selena Gomez teki historiaa! Tuore kuva tavoitti alle vartissa yli miljoona tykkääjää

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat