Kuva: Getty Images

Koomikko houkutteli Tom Cruisen hurjaan temppuun - "Jos me kuolemme, kaikki muistavat vain sinut"

30.07.2018 15:45 - Katariina Auvinen

James Cordenin julkaisemaa videota on katsottu lyhyessä ajassa jo yli 7 miljoonaa kertaa.

The Late Night Show'n juontaja ja koomikko James Corden teki uskomattoman teon ja hyppäsi näyttelijä Tom Cruisen kanssa laskuvarjohypyn. Video on levinnyt YouTubessa ja sitä on katsottu muutamassa päivässä yli 7 miljoonaa kertaa. 

Uutisoimme aiemmin, että omat stunttinsa tekevä Tom Cruise oli hypännyt Mission Impossible -elokuvan kuvauksissa itse laskuvarjohyppynsä. Nyt Corden halusi mukaan ja Cruise oli innolla mukana. 

Hieman yli kymmenen minuutin pituisen videon aikana koomikko vitsailee, että heidän hypyssään on vain yksi ongelma. 

- Jos me molemmat kuolemme tämän hypyn aikana, kaikki muistavat vain sinut. Uutisotsikot kirkuvat Tom Cruisen poismenosta, mutta kukaan ei muista sitä tyyppiä, joka välillä ajelee autoa ja laulaa, Carpool Karaokesta tunnettu Corden kertoo videolle. 

Videon edetessä Cordenia jännittää paljon, mutta kun hyppy lopulta onnistuu, mies näyttäisi olevan innoissaan. Tom Cruise liitelee taivaalla kuin ammattilainen. Ainut onnettomuus sattuu siinä vaiheessa, kun juontaja laskeutuu maahan. Cruise laskeutuu sulavasti, mutta Corden näyttäisi tekevän melkein kivuliaan spagaatin ennen rysähtämistään maahan. 

Se ei ilmeisesti tunnu miestä haittaavan, koska tämä on silminnähden innoissaan suorituksestaan. 

Katso video alta, tai jos se ei näy niin täältä

Lue myös: Tom Cruisen hurjin stuntti tähän mennessä? Katso videolta hyppy, jota ei ole ennen elokuvissa nähty

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat