Kuva: Getty Images

Rihanna puhui avoimesti painonnousustaan: "En halua menettää rintojani kuntoilun myötä"

01.08.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Laulaja sai valtavan ryöpyn ilkeitä kommentteja, kun ihmiset huomasivat naisen painon nousseen viime vuonna.

Laulaja Rihanna, 30, vaikuttaa olevan hyvin itsevarma nainen, joka ei pienistä kommenteista säikähdä. Nainen sai valtavan määrän ilkeitä kommentteja viime vuonna, kun ihmiset huomasivat kaunottaren painon nousseen huomattavasti. Nainen on itse kuitenkin kantanut itsensä arvokkaasti ja itsevarmasti. 

Rihanna on puhui avoimesti Vogue-julkaisulle antamassaan haastattelussa omasta kehonkuvastaan ja treenirutiineistaan. Hän kertoo olevansa tyytyväinen itseensä, mutta on silti aloittamassa kuntoilua. 

Tältä nainen näyttää nykyään. (kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Rihanna vuonna 2015. (kuva: Getty Images )

- Olen aloittamassa uutta treenirutiinia. Mielummin olen vahva kuin laiha. Rakastan lanteitani, peppuani ja rintojani enkä todellakaan halua menettää niitä kuntoilun myötä.

Rihanna on kertonut aiemmin, että hänellä on niin hyviä kuin huonojakin päiviä. Huonoina päivinä nainen välttää tyköistuvia asuja ja pukeutuu mieluiten rennosti. 

Laulaja on ollut julkisuudessa jo vuodesta 2005 lähtien. Hän kertoo, että jatkuvan valokeilan alla oleminen on muuttanut häntä ihmisenä.

- Olen todella nirso niiden ihmisten suhteen, keitä haluan päästää lähelleni. Valitsen ystäväni tarkoin, koska en avaudu helposti ihmisille. Se tarkoittaa myös sitä, että kun löydän tällaisen ihmisen rinnalleni, en halua helposti päästää hänestä irti, nainen pohtii. 

Lue myös: Rihannan kaksoisolento löytyy Intiasta - katso kuvat upeasta kaunottaresta

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat