Kuva: Getty Images

Naomi Campbell lisäsi kuuman bikinikuvan - kumosi samalla ympärillään vellovat raskaushuhut

02.08.2018 11:45 - Elisa Jalasjoki

Tuoreen kohun seurauksena nainen myös lopetti räppäri Skeptan seuraamisen kuvapalvelu Instagramissa.

Uutisoimme äskettäin raskaushuhuista, jotka alkoivat pyöriä huippumalli Naomi Campbellin, 48, ympärillä sen jälkeen, kun naiseen yhdistetty räppäri Skepta, 35, jakoi omalla Instagram-tilillään ultraäänikuvan tulevasta lapsestaan. 

Kyseisen jutun pääset lukemaan tästä

Nyt Campbell on kuitenkin antanut huhuille kyytiä omalle Instagram-tililleen lisämään otoksen avulla. Kuvassa huippumalli poseeraa huvijahdin kannella ylvään näköisenä, päällään pelkät pienet, mustat bikinit. 

The Sun -lehden tietojen mukaan nainen on myös lopettanut kuvakohun seurauksena Skeptan seuraamisen Instagramissa. Lehden mukaan pariskunta on tiettävästi eronnut jo huhtikuussa, vain muutamaa viikkoa suhteensa virallistamista myöhemmin. 

Lehden lähteen mukaan Campbell ei itsekään ole täysin varma, onko mies oikeasti saamassa lapsen, vai ei. 

- Hän ei ole tyytyväinen tilanteeseen, koska se johti hänen yksityisasioidensa spekulointiin. Nyt hän haluaa vain jättää parisuhteen taakseen ja etäännyttää itsensä koko tapauksesta, lähteen väitetään kertoneen. 

Oli tilanne mikä tahansa, ainakin yksi asia on varmaa. Campbell on yhä edelleen, lähes 50-vuotiaana uskomattoman tyrmäävä näky.

Katso naisen lisäämä seksikäs otos alta. 

Lue myös: Naomi Campbell, 47, julkaisi roisin kuvan - yläosattomissa sängyllä

Lähde: Daily Star, The Sun 

Kilpailut

Uusimmat