Kuva: Getty images

Ihmiset raivostuivat "The Rockin" uusimmista kuvista - "Tuet eläinrääkkäystä! Häpeäisit"

07.08.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Dwayne Johnson julkaisi kuvia perheretkeltä akvaarioon, mutta ihmiset eivät todellakaan ole tyytyväisiä asiaan.

Näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnson, 46, on joutunut ihmisten hampaisiin poseerattuaan Georgian Aquariumissa merieläinten kanssa. Johnson lisäsi useita kuvia perheretkeltään. Hän poseeraa muun muassa maitovalaan kanssa. 

Ihmiset ovat harmistuneet siitä, että mies tukee kuvillaan avoimesti eläinten pitämistä vankeudessa. Useisiin kuviin mies oli kirjoittanut hupaisia kuvatekstejä. Mies myös kiitti akvaarion henkilökuntaa siitä, että he olivat niin ystävällisiä hänen perheelleen. Mies kertoi vierailun olleen opettavainen. 

Tämä ei kuitenkaan saanut ihmisiä muuttamaan mielipidettään siitä, että kuvat eivät ole hyväksyttäviä. Ensimmäinen kuva on kerännyt yli 26 000 kommenttia. Kahta muutakin kuvaa on kommentoitu tuhansia kertoja. 

"Kerrot kuvatekstissä, kuinka älykkäitä nuo maitovalaat ovat, mutta silti mielestäsi on hyväksyttävää pitää niitä vankeudessa."

"En todellakaan voi ymmärtää, että julkaiset kuvia, joissa tuet eläimiin kohdistuvaa julmuutta. Sen lisäksi kerrot, kuinka opettavainen tilaisuus oli." 

"Koen todella ikäväksi sen, että vielä vuonna 2018, haluamme pitää muita eläimiä vankeudessa ja orjinamme."

"Eläinten pitäminen vankeudessa ei ole hyväksyttävää. Sinun pitäisi tukea niiden hyvinvointia ja pelastamista. Sen sijaan tuet heidän hyväksikäyttöään ja heihin kohdistuvaa julmuutta. Häpeäisit." 

"Tuet eläinrääkkäystä! Tuo on niin väärin. Häpeäisit" 

Mies ei ole itse ottanut kantaa kohun aiheuttaneisiin kuviin. 

Katso kuvat alta. Jos ne eivät näy, niin löydät ne täältä, täältä ja täältä

Lue myös: The Rock julkaisi kuvan nuoruusvuosilta, fanit innostuivat: "Näytät 70-luvun pornotähdeltä"

Lähde: Instagram 

Kilpailut

Uusimmat