Kuva: Getty Images

Victoria's Secret -malli julkaisi kauniin imetyskuvan - mukana tärkeä viesti

09.08.2018 23:15 - Senja Rapila

Kuvallaan mallikaunotar haluaa normalisoida rintaruokintaa ja rohkaiseekin tekstillään tuoreita äitejä imettämään lapsiaan

Victoria's Secret -kaunotar Candice Swanepoel on julkaissut Instagram-tilillään kauniin imetyskuvan. Kuvallaan mallikaunotar haluaa normalisoida rintaruokintaa ja rohkaiseekin tekstillään tuoreita äitejä imettämään lapsiaan. Kuva on otettu muutama vuosi sitten, nimittäin siinä nähdään Swanepoelin esikoinen Anacan alle vuoden ikäisenä.

Kuvan yhteydessä Swanepoel listaa rintaimetyksen hyviä puolia ja korostaa sitä, että imetys voi kuluttaa äidiltä jopa 600 kaloria päivässä. Tämän vuoksi imettävien äitien tulee syödä hyvin ja terveellisesti.

"Monet äidit luopuvat imetyksestä ensimmäisten viikkojen jälkeen synnytyksestä kivun tai epämukavuuden takia, tai jopa palkattoman äitiysloman takia. Tyki ja yhteisöllisyys on avain. Se, että maailmassa on terveitä esikuvia, voi parantaa imetyksen onnistumista."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Swanepoel julkaisee aktiivisesti rintaruokintaa normalisoivia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Kerroimme aiemmin siitä, kuinka Swanepoel joutui valtavan ulkonäkökritiikin kohteeksi synnytyksen jälkeen. Kaunottaren naseva vastaus kroppansa arvostelijoille löi monelle luun kurkkuun, kun malli totesi, että myös hänellä on oikeus pieneen mahaan synnytyksen jälkeen. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi rehellisen kuvan yli 10 vuoden takaa – fanit arvostelevat karusti

Kilpailut

Uusimmat