Kuva: Getty Images

Kelly Osbourne katosi julkisuudesta päihdeongelmien vuoksi: "Yksi rankimmista vuosista elämässäni"

10.08.2018 18:45 - Senja Rapila - Luettu 692 kertaa

Kelly jakoi hiljattain Instagram-tilillään kuvan joka paljastaa, että hän on ollut raittiina jo yhden kokonaisen vuoden.

Muusikko Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne katosi julkisuudesta noin vuosi sitten. Sittemmin monet ovat ihmetelleet naisen katoamistemppua, mutta nyt hän on kertonut itse syyn sille: realitytähti on kamppaillut vakavien päihdeongelmien kanssa jo vuosia.

Kelly jakoi hiljattain Instagram-tilillään kuvan joka paljastaa, että hän on ollut raittiina jo yhden kokonaisen vuoden. Kuvansa yhteyteen hän on avannut taustoja siitä, miksi hän päätti kadota kokonaan julkisuuden valokeilasta.

"Tämä kulunut vuosi on ollut yksi rankimmista vuosista elämässäni ja tuntuu siltä, että on aika jakaa tämä myös teidän kanssanne. Tiivistettynä asiat menivät todella synkiksi. Luovutin elämän suhteen - ja itseni", hän kertoo kuvansa yhteydessä.

"Minun piti poistua valokeilasta ja julkisuudesta, jotta voisin antaa itselleni mahdollisuuden parantua ja selvittää sen, kuka olen ilman kameraa kasvoillani."

Tähti kertoo, että hänellä ainoa tapa selvitä oli hypätä projektista toiseen, jotta hänen ei tarvinnut ajatella elämässään tapahtuvia asioita ja päässään olevia mörköjä. Lopulta hän luovutti ja haki apua ongelmiinsa.

"En vieläkään tiedä kuka helvetti olen tai mitä haluan, mutta voin täydestä sydämestäni tunnustaa, että olen vihdoin tehnyt sovun itseni kanssa ja alan ymmärtää mitä onnellisuus on. Olen pahoillani siitä, jos petin jonkun. Oli vain aika keskittyä itseeni. Rakastan teitä."

Voit lukea koko kirjoituksen alapuolelta.

View this post on Instagram

This past year has been one of the hardest years of my life and I feel it’s time share that with you guys. To cut a long story short things got really dark. I gave up on everything in my life but most of all I gave up on myself. Life on life’s terms became to much for me to handle. The only way I knew how to function was to self medicate and go from project to project so I never had to focus on what was really going on with me. Something had to give... and it did. I have spend the past year truly working on my mind body and soul! I had to take a step out of the public eye away from work and give myself a chance to heal and figure out who the fuck I really am without a camera in my face. I want to take this time to thank my brother @jackosbourne who answered the phone to me one year ago today and picked me up from where I had fallen yet again without judgment. He has held my hand through out this whole process. Thank you to my Mum and Dad for never giving up on me. I love my family with all my heart. Thank you to the friends who have walked the path of sobriety with me I could not have done this with out there love and support. I can’t believe It’s been a year!!! I still don’t know who the fuck I am or what the fuck I want but I can whole heartedly confess that I’m finally at peace with myself and truly starting to understand what true happiness is. I’m sorry if I let anyone down it was just time for me to work on me! I love you guys!

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Lue myös: Laulaja Pink sairastui vakavasti - kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

Lue myös: Ongelmia paratiisissa? Itkuiset Justin Bieber ja Hailey Baldwin kuvattiin pyöräretkellä

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat