Kuva: Getty Images

Kelly Osbourne katosi julkisuudesta päihdeongelmien vuoksi: "Yksi rankimmista vuosista elämässäni"

10.08.2018 18:45 - Senja Rapila

Kelly jakoi hiljattain Instagram-tilillään kuvan joka paljastaa, että hän on ollut raittiina jo yhden kokonaisen vuoden.

Muusikko Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne katosi julkisuudesta noin vuosi sitten. Sittemmin monet ovat ihmetelleet naisen katoamistemppua, mutta nyt hän on kertonut itse syyn sille: realitytähti on kamppaillut vakavien päihdeongelmien kanssa jo vuosia.

Kelly jakoi hiljattain Instagram-tilillään kuvan joka paljastaa, että hän on ollut raittiina jo yhden kokonaisen vuoden. Kuvansa yhteyteen hän on avannut taustoja siitä, miksi hän päätti kadota kokonaan julkisuuden valokeilasta.

"Tämä kulunut vuosi on ollut yksi rankimmista vuosista elämässäni ja tuntuu siltä, että on aika jakaa tämä myös teidän kanssanne. Tiivistettynä asiat menivät todella synkiksi. Luovutin elämän suhteen - ja itseni", hän kertoo kuvansa yhteydessä.

"Minun piti poistua valokeilasta ja julkisuudesta, jotta voisin antaa itselleni mahdollisuuden parantua ja selvittää sen, kuka olen ilman kameraa kasvoillani."

Tähti kertoo, että hänellä ainoa tapa selvitä oli hypätä projektista toiseen, jotta hänen ei tarvinnut ajatella elämässään tapahtuvia asioita ja päässään olevia mörköjä. Lopulta hän luovutti ja haki apua ongelmiinsa.

"En vieläkään tiedä kuka helvetti olen tai mitä haluan, mutta voin täydestä sydämestäni tunnustaa, että olen vihdoin tehnyt sovun itseni kanssa ja alan ymmärtää mitä onnellisuus on. Olen pahoillani siitä, jos petin jonkun. Oli vain aika keskittyä itseeni. Rakastan teitä."

Voit lukea koko kirjoituksen alapuolelta.

Lue myös: Laulaja Pink sairastui vakavasti - kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

Lue myös: Ongelmia paratiisissa? Itkuiset Justin Bieber ja Hailey Baldwin kuvattiin pyöräretkellä

Kilpailut

Uusimmat