Kuva: Shutterstock

Melkein 500 sähkökitaristia kokoontui yhteen rikkomaan maailmanennätyksen - katso upea esitys

16.08.2018 09:08 - Katariina Auvinen

Ennätys rikottiin Australiassa.

Australiassa rikottiin ennätys tällä viikolla, kun yhteensä 457 muusikkoa kokoontui yhteen. Tavoitteena oli kasata maailman suurin sähkökitaraorkesteri ja rikkoa sillä maailmanennätys. Se itse asiassa onnistuikin, koska paikalle saapui huima määrä halukkaita soittajia.

YouTubeen muutama päivä sitten lisätyllä videolla näkyy, kuinka massiivinen määrä muusikkoja soittaa AC/DC -yhtyeen legendaarista Highway to Hell -kappaletta. 

Idea lähti jo kesäkuussa, kun Sydneyn kitarafestareilla etsittiin mahdollisimman monia taitureita soittamaan yhdessä Highway to Hell -kappale ja rikkomaan samalla maailmanennätys. Alkujaan paikalle toivottiin 500 sähkökitaran soittajaa, mutta järjestäjät olivat  erittäin tyytyväisiä 457 paikalle saapuneeseen ihmiseen. 

Aiempi ennätys oli intialaisten hallussa. He olivat onnistuneet kasaamaan vuonna 2013 yhteensä 368 sähkökitaran soittajaa yhteen paikkaan. 

- Meillä oli pieniä ongelmia miettiä, miten saamme sähkökitarat toimimaan, mutta tapahtuma onnistui itse asiassa paremmin kuin ajattelimme, kertoo yksi järjestäjistä Tatiana Marchant

Katso video esityksestä alta. 

Lue myös: Uusi AC/DC-albumi tekeillä - laulajana Axl Rose

Lähde: YouTube & Tone Deaf 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat