Kuva: Getty Images

Nyt puhuu Kris Jenner: Kommentoi vihdoin tyttärensä syntymäpäivien dramaattisia käänteitä

16.08.2018 15:15 - Elisa Jalasjoki

Australialaisbloggaaja Tammy Hembrow, 24, kiidätettiin juhlista ambulanssilla sairaalaan.

Tosi tv-tähti Kylie Jennerin, 21, viime viikkoisten syntymäpäiväjuhlien dramaattiset käänteet ovat herättäneet valtavasti huomiota mediassa. 

Juhlat nousivat otsikoihin erityisesti sen jälkeen, kun kuvat paareilla mahallaan makaavasta, tuntemattomasta vaaleaveriköstä lähtivät leviämään internetissä. Pian selvisi, että pikaisesti sairaalaan kiidätetty nainen oli tunnettu somevaikuttaja, Tammy Hembrow, 24.

Kuvat tajuttoman näköisestä naisesta lähtivät leviämään nopeasti, minkä vuoksi sairaalasta päästyään australialaistähti päättikin julkaista omalla YouTube-tilillään avoimen videon, jolla avaa hämmennystä herättäneen tapahtumaketjun kulkua. 

Nainen muun muassa myöntää rehellisesti juoneensa juhlissa selvästi liikaa. 

- Minun ei olisi pitänyt juoda, koska oloni oli jo alunperin hyvin heikko, nainen avautuu videolla.

Daily Mail -julkaisu uutisoi aiemmin, että useat Kardashianeista olisivat hermostuneet naiselle tapahtuneesta - ja lopettaneet muun muassa hänen seuraamisensa Instagramissa. 

Seurapiirisiskosten äiti, Kris Jenner, 62, kumoaa kuitenkin huhuilta siivet. Nainen myöntää, ettei kuitenkaan ole täysin selvillä tapahtumien kulusta. 

- Toivon että hän (Hembrow) on kunnossa. Lähdin ennen kuin tapahtuma sai alkunsa, joten en ole täysin perillä niiden kulusta, Jenner kertoo KIIS FM radiokanavan haastattelussa. 

- En ole varma mitä tapahtui. Nyt olen nähnyt hänen videonsa, jolla hän selittää olleensa hyvin väsynyt kaikesta matkustamisesta ja kertoo, ettei voinut hyvin. Olen iloinen, että nyt hän voi jo kuitenkin paremmin. Meillä (Kardashianeilla) oli niin hauskaa, hän tuumii lopuksi. 

Lue myös: Mallikaunotar kiidätettiin Kylie Jennerin syntymäpäiviltä sairaalaan - avautuu nyt tapahtuneesta

Lue myös: Kylie Jenner juhli syntymäpäiviään villisti - jopa poliisit saapuivat paikalle

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat