Kuva: Getty Images

Kylie Jenner juhli syntymäpäiviään villisti - jopa poliisit saapuivat paikalle

13.08.2018 15:45 - Elisa Jalasjoki

Tosi tv-tähti vietti viime viikolla 21-vuotissyntymäpäiviään.

Viime viikolla syntymäpäiviään juhlistaneen Kylie Jennerin, 21, torstai-illan villit juhlat saivat äkillisen käänteen, kun poliisit saapuivat paikalle, kertoo Marie Claire -julkaisu.

Lehden tietojen mukaan poliisit saapuivat paikalle, kun juhlat alkoivat venyä selvästi sovitusta, aina aamuyön pikkutunneille asti. 

Jenner juhlisti syntymäpäivään näyttävästi. Lähde kertoo, että juhliin palkattu henkilökunta oli pukeutunut muun muassa t-paitoihin, joihin oli printattu kuva talouslehti Forbesin numerosta, jonka kannessa nainen poseerasi. 

Jennerin omalla Instagram-tilillään jakamissa otoksissa nähdään, kuinka naisen juhlapaikka oli vuorattu lähes täysin vaaleanpunaisin - ja pinkein koristein. Juhliin osallistujien tuli myös muun muassa valita värikoodatut juomakupit sen mukaan, olivat varattuja, vaikeasti määriteltävissä vai sinkkuja. 

Otoksia naisen juhlista pääset katsomaan alta. Jos kuvat eivät näy, pääset ne näkemään myös täältä

View this post on Instagram

perfect night 🎉💗

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Koko Kardashian-Jenner klaani osallistui naisen juhlintaan. Paikalle saapui myös esimerkiksi äskettäin eronneen Kourtney-siskon entinen aviomies, Scott Disick. Kaksikon lähentyneitä välejä on seurattu tarkasti sen jälkeen, kun Kourtney paljasti eronneensa poikaystävästään, Younes Bendjimasta, 25. 

Lue myös: Kylie Jenner täytti 21 vuotta - juhli luksusmerkin lyhyessä paljettimekossa, katso kuvat

Lue myös: Kourtney Kardashian, 39, erosi poikaystävästään - mies kuvattu jo toisen naisen kanssa

Lähde: Marie Claire, Page Six

Kilpailut

Uusimmat