Kuva: Getty Images

Heather Locklear voi erittäin huonosti vieroituksessa - "Hän on mennyt aivan sekaisin"

17.08.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Takavuosien näyttelijätähti Heather Locklearin kevät ei ole ollut kaikista parhain.

Näyttelijä Heather Locklearilla, 56, ei ole mennyt kovinkaan vahvasti viime kuukausina. Poliisi on hakenut hänet hoitoon jo useampaan otteeseen, koska takavuosien suosikkinäyttelijä on riehunut hallitsemattomasti kotonaan. Erityisesti viha on kohdistunut hänen poikaystäväänsä Chris Heisseriin, 56.

Locklear on ollut psykiatrisessa sairaalassa ja vieroituksessa, mutta hänen elämänsä ei ole mennyt parempaan suuntaan. Sen sijaan perhe pelkää nyt, että kaikki jatkuu ennallaan, kun tähti pääsee ulos vieroituksesta. 

Lähteiden mukaan nainen olisi soittanut Heisserille useita kertoja päivässä, jonka jälkeen puhelut päättyvät yleensä silmittömään raivoamiseen. 

- Hän on mennyt aivan sekaisin, koska ei tiedä mitä Chris puuhaa hänen ollessaan poissa. Heather vain huutaa Chrisille, se on niin epäterveellinen suhde, joka jatkuu samanlaisena kuin ennen vieroitusta, lähde paljastaa. 

Tapaus ei ole ainutlaatuinen, koska Locklear on ollut ennenkin ongelmissa viranomaisten kanssa, kun hän on riehunut päihtyneenä. Hänet pidätettiin muun muassa 2012. 

Lue myös: Heather Locklearin entinen kihlattu on huolissaan naisesta - "Vain aika näyttää, selviääkö hän"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat