Kuva: Youtube

Ariana Grande purskahti itkuun kesken haastattelun - "Olen niin pahoillani, murrun täysin"

20.08.2018 11:45 - Iiro Myllymäki

Ariana Grande liikuttui puhuessaan siitä, miten ihmisten pitäisi kiinnittää enemmän huomiota mielenterveyteensä ja tukea toisiaan.

Laulaja Ariana Grande, 25, on käynyt läpi rankkoja aikoja sen jälkeen, kun hänen konserttinsa yhteydessä tehtiin terrori-isku toukokuussa 2017. Pommituksessa kuoli 23 ihmistä. Nainen palasi Manchesteriin järjestäessään hyväntekeväisyyskonsertin pommituksen uhreille vain kaksi viikkoa tapahtuneen jälkeen.

Järkyttävä tapahtuma kuuluu Ariana Granden uuden Sweetener-albumin teemoissa. Levyn päättävä Get Well Soon on yksi kappaleista, jotka pyrkivät tarjoamaan ihmisille lohtua synkkien aikojen keskelle. Nainen puhui kappaleesta Beats 1 -radiokanavan haastattelussa ja murtui itkuun saman tien kertoessaan kappaleen sanomasta.

- Kappale kertoo siitä, miten meidän pitää tukea ja auttaa toisiamme pelottavien aikojen ja ahdistuksen läpi. Maailma voi olla karu paikka. Meidän pitää vain tukea toisiamme niin paljon kuin pystymme. Koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu. Halusin tehdä kappaleen, joka saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi ja vähemmän yksinäiseksi, Grande kertoi haastattelussa.

Monessa kohtaa haastattelua Grande pahoitteli itkuaan, mutta jatkoi kappaleesta kertomista.

- Se kertoo myös henkilökohtaisista demoneista ja ahdistuneisuudesta, ja intiimimmistä tragedioista. Mielenterveys on niin tärkeää. Ihmiset eivät kiinnitä siihen tarpeeksi huomiota, koska meillä on niin paljon asioita tehtävänä, aikatauluja, töitä, lapsia, paikkoja missä pitää olla, paineita olla tietynlainen ja Instagramin tarinoita – rakennamme kaikenlaisia kulisseja ja yritämme pysyä muiden perässä. Ihmiset eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota siihen, mitä sisällämme tapahtuu. Olen niin pahoillani, murrun täysin, Grande sanoo itkun keskeltä.

Nainen tiivistää, että kappale on kuin halaus ihmisille musiikin muodossa.

- Kappaleen sanat voivat olla korneja, kun puhun siitä, että haluan halata ihmisiä, mutta näin todella on. Ihmisten pitäisi olla kiltimpiä, Grande sanoo.

Viime aikoina Ariana Grande on ollut otsikoissa erityisesti uuden parisuhteensa vuoksi. Nainen meni kihloihin koomikko Pete Davidsonin kanssa vain viikkojen seurustelun jälkeen. Hiljattain Davidson avautui siitä, miten hän googletteli kihlasormusten kuvia heti pariskunnan ensitapaamisen jälkeen. Pääset lukemaan lisää miehen haastattelukommentteja tämän linkin takana olevasta jutusta.

Lue myös: Ariana Grande puhuu vihdoin kihlattunsa karusta terroristivitsistä - "En pitänyt sitä hauskana"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat