Kuva: Getty Images

Priyanka Chopra julkaisi upeat kuvat kihlajaisistaan - sädehtii perinteisessä intialaisessa asussa

21.08.2018 09:45 - Katariina Auvinen

Chopra vahvisti kihlauksensa 10 vuotta nuorempaan Nick Jonasiin viime viikolla.

Laulaja Nick Jonas, 25, ja malli-näyttelijä Priyanka Chopra, 36, menivät jo yli kuukausi sitten kihloihin, mutta pari julkisti uutisen vasta viime viikolla. Nyt Chopra ja Jonas lensivät naisen kotimaahan Intiaan, jossa tapasivat myös ensimmäistä kertaa parin vanhemmat toisensa. 

Jo viime viikolla epäiltiin, että pari aikoo pitää isot kihlajaiset Intiassa. Eräs kutsuttu kertoi, että Chopra oli lähettänyt salaperäiset kutsut jo aiemmin. Näin mitä ilmeisimmin oli, koska nainen on julkaissut upeita kuvia kihlajaisista ja sitä edeltäneestä hinduseremoniasta. 

Seremonia oli järjestetty etenkin kihlaparin vuoksi, mutta myös turvaamaan onnellinen suhde uusille perhesuhteille. 

Jonas kosi rakastaan vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen heinäkuussa, kun Chopra vietti syntymäpäiviään. Nainen ei peitellyt enää massiivista timanttisormustaan, jonka kerrotaan olevan yli 200 000 euron arvoinen. 

Vielä pari viikkoa sitten, saapuessaan Mumbain kansainväliselle lentokentälle, nainen halusi vielä peitellä kihlaustaan. Lentokentällä kuvatulla videolla näkyy kuinka Chopra otti kihlasormuksensa pois ja laittoi sen taskuun ennen astumistaan kuvaajien eteen. 

Lue myös: Näyttelijä Priyanka Chopra vahvisti kihlauksen 10 vuotta nuoremman entisen teini-idolin kanssa

Lähde: Huffpost 

Kilpailut

Uusimmat