Kuva: Youtube

Tänään tv:ssä: Hurjat lipputulot tuottanut kaahailuleffa - Gal Gadot tekee elokuvadebyyttinsä

30.08.2018 07:15 - Iiro Myllymäki

Hurjapäät 4 tuotti elokuvateattereissa yli 300 miljoonaa euroa.

Fast & Furious -elokuvasarjan neljäs osa ilmestyi vuonna 2009. Suomessa elokuva tunnetaan nimellä Hurjapäät 4. Elokuvassa Dom Toretto (Vin Diesel) ja Brian O’Conner (Paul Walker) joutuvat unohtamaan vihanpitonsa, kun heidän on lyöttäydyttävä yhteen napatakseen ison huumeliigan pomon. Kuten muissakin elokuvasarjan elokuvissa, myös nelososassa nähdään hurjaa kaahailua ja räjähtävää toimintaa.

Hurjapäät 4 ei saanut kriitikoilta hyvää vastaanottoa. Yleisö sen sijaan otti elokuvasarjan tämänkin osan omakseen. Elokuva tuotti leffateattereissa maailmanlaajuisesti noin 311,6 miljoonaa euroa. Se oli vuoden 2009 17:nneksi eniten lipputuloja kerännyt elokuva maailmanlaajuisesti mitattuna. Toistaiseksi kahdeksan elokuvaa käsittävässä Fast & Furious -elokuvasarjassa nelososa on kuitenkin vasta viidenneksi tuottoisin.

Hurjapäät 4 on siitä merkittävä elokuva, että se oli ensimmäinen leffa, jossa Gal Gadot näytteli. Sittemmin Gadot on nähty myös muissa saman leffasarjan elokuvissa, mutta israelilaisnäyttelijän suuri läpimurto tapahtui vuoden 2017 Wonder Woman -supersankarielokuvassa.

Voit katsoa Hurjapäät 4 -leffan trailerin alta.

Hurjapäät 4
21.00
TV5

Lue myös: Vin Dieselin ei pitänyt näytellä Hurjapäät-elokuvissa - katso, kuka kieltäytyi ensin roolista

Lähde: Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat