Kuva: Liv

Tänään tv:ssä: Surkean vastaanoton saanut komedia - IMDB:n sadan huonoimman leffan listalla

03.09.2018 07:15 - Iiro Myllymäki

The Love Guru -elokuva sai harvinaisen huonot arvostelut.

Austin Powers -elokuvista tunnettu Mike Myers tähdittää The Love Guru -komediaelokuvaa, joka sai ensi-iltansa vuonna 2008. Mies esittää elokuvassa omalaatuisia metodeja käyttävää rakkausguru Pitkaa, joka on syntyjään yhdysvaltalainen mutta on saanut gurun oppinsa Intiassa. Elokuvassa mies palaa Yhdysvaltoihin päästäkseen mukaan elämänhallintabisnekseen, ja hänen taitonsa pistetäänkin pian kunnon koetukselle.

The Love Guru sai suorastaan surkean vastaanoton kriitikoilta, eikä se ollut menestys myöskään lippuluukuilla. Kritiikkejä yhteen kokoavalla Rotten Tomatoes -sivustolla kerrotaan, että ainoastaan 13 prosenttia elokuvan arvosteluista on ollut myönteisiä. Lukema perustuu 174:ään analysoituun arvosteluun. Elokuvan huumori ei ole purrut myöskään elokuvasivusto IMDB:n käyttäjiin. Sivustolla elokuvan arvio on 3,8/10. Elokuva on saanut kyseenalaisen kunnian päästä IMDB:n sadan huonoiten arvioidun elokuvan listalle sijalle 73.

Esimerkiksi New York Timesin arvostelussa elokuvasta sanoja ei säästelty.

”The Love Guru on täysin epähauska. Se on kokemus, joka saa sinut miettimään, pystytkö nauramaan enää koskaan”, kirjoitti kriitikko A.O. Scott.

The Love Guru -elokuvassa nähdään Myersin lisäksi rooleissa muun muassa Jessica Alba ja Justin Timberlake.

Elokuvan trailerin pääset näkemään alta.

The Love Guru
klo 21.05
Liv

Lue myös: Julia Roberts käytti sijaisvartaloa Pretty Woman -elokuvassa - leffafaktat, jotka hämmentävät

Lähteet: IMDB, Rotten Tomatoes, New York Times

Kilpailut

Uusimmat