Kuva: Getty Images

Dwayne "The Rock" Johnsonin tytär aikoo painijaksi - aloitti hiljattain harjoittelun

12.09.2018 20:45 - Erica Alaluusua

Simone Johnson on ottanut ensiaskeleensa matkallaan painijaksi.

Showpainija ja näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnsonin, 46, tytär Simone Johnson, 17, ilmoitti vuonna 2017 The Hollywood Reporter -lehden haastattelussa, että haluaa seurata isänsä jalanjälkiä ja alkaa painijaksi. 

– Sitä vastaavaa urheilulajia ei ole olemassa. On ihailtavaa, millainen määrä intohimoa jokainen liike ja ottelu sisältää. Se on ehdottomasti jotakin sellaista, mitä haluan tavoitella, Johnson kertoi The Hollywood Reporter -lehdelle haastattelussaan.

Nyt unelma on ottanut ensimmäiset askeleensa, sillä Pro Wrestling Sheet -julkaisu kertoo, että Simone on aloittanut harjoittelunsa WWE Performance Centerissä. Toistaiseksi Johnsonin harjoittelu on vielä osa-aikaista, mutta huhujen mukaan hän aikaa pian aloittaa harjoittelunsa kokopäiväisesti.

Painijanimeä Zelina Vega käyttävä Thea Rinidad on myös aikaisemmin kertonut Chasing Glory with Lilian Garcia -podcastin haastattelussa, että on läheinen Simone Johnsonin kanssa. Samassa yhteydessä hän paljasti, että Johnson kertoi tietäneensä haluavan painijaksi, kun näki Zelina Vegan WWE Raw -televisio-ohjelma.

Dwayne Johnson on itse kommentoinut, että uskoo tyttärensä olevan alan tuleva mestari ja tukevansa Simon Johnsonin harjoittelua. 

Lue myös: Dwayne "Rock" Johnson teki yllättävän paljastuksen - harkitsee presidenttiehdokkuutta

Lähteet: Pro Wrestling Sheet, The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat