Kuva: YouTube

Pahennusta herättänyt Netflix-sarja saa jatkoa, vaikka jo ensimmäinen kausi yritettiin hyllyttää

13.09.2018 21:45 - Erica Alaluusua

Netflixin originaalisarja Insatiablea vastaan kirjoitettu vetoomus on kerännyt yli 235 tuhatta allekirjoitusta.

Paljon keskustelua herättäneen Insatiable -komedian ensimmäinen tuotantokausi ilmaantui Netflix -suoratoistopalveluun 10. elokuuta.

Sarja herätti jo ennen ilmestymistään kritiikkiä ja närkästystä, koska monien mielestä se paheksui ylipainoa ja jopa naureskeli sille. Yli 170 000 ihmistä allekirjoitti vetoomuksen, jolla he vaativat sarjan hyllyttämistä täysin. Vetoomus on yhä allekirjoitettavissa, ja tällä hetkellä se on saanut yli 235 000 allekirjoitusta.

Sarja alkaa siitä, kun lukiolaistyttö Patty Bladell laihtuu, ja päättää kostaa jokaiselle kiusaajalleen. Tässä piilee ongelma, joka erityisesti ärsyttää katsojia. Heidän mielestään ohjelma viestii, että vasta hoikempana sarjan päähenkilö voi saavuttaa haluamansa. Monet ovat olleet myös huolissaan siitä, lisääkö sarja syömishäiriöisten määrää.

Sarjan näyttelijät ovat itse puolustelleet sarjaa haastatteluissa ja pyrkineet kertomaan, ettei Insatiablella ole mitään tekemistä lihavuudelle ilkkumisen kanssa. Sarjan pääosissa nähdään näyttelijät Dallas Roberts ja Debby Ryan.

Vaikka jo ensimmäinen kausi aiheutti pahennusta, on Netflix tilannut sarjaa nyt toisen tuotantokauden. Netflix kertoo Twitter-tilillään, että seuraavan kauden on määrä ilmaantua katsottavaksi vuonna 2019. 

Voimme siis olettaa, että saamastaan palautteesta huolimatta sarjan ensimmäin tuotantokausi herätti kiinnostusta. Mikäli et ole aiemmin kuullut sarjasta tai nähnyt sen ensimmäistä tuotantokautta, voit katsoa sen trailerin alapuolelta tai vaihtoehtoisesti täältä.

Lue myös: Uudesta Netflix-elokuvasta tuli heti ilmiö: "Se sai minut tuntemaan kaikki tunteet yhtä aikaa"

Lähteet: Variety, Change.org

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat