Kuva: Getty Images

Dua Lipa lähetti tukensa keikalta poistetuille faneilleen: "Se mitä teitte vaati paljon rohkeutta"

14.09.2018 17:45 - Erica Alaluusua

Dua Lipan Sanghain konsertti loppui monelta fanilta lyhyeen, kun heidät poistettiin kesken show'n.

Artisti Dua Lipan Sanghain konsertti sai yllättävän käänteen, kun useita faneja raahattiin ulos kesken keikan. Syyksi on väitetty sitä, että fanit heiluttivat konsertin aikana pridelippua, joka on tunnettu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen symboli.

Sosiaalisessa mediassa leviävillä videoilla nähdään, kuinka yksi artistin faneista revitään omalta istuimeltaan. Lähteen mukaan keikalta poistamisen syyksi väitettiin tuolilta nousemista.

Videon yhdestä välikohtauksista voit katsoa alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samainen lähde on kertonut, että paikalliset turvamiehet olisivat käyttäneet fanien poistamisessa rajuja otteita. Toistaiseksi poistamisen syyt ovat vielä epäselviä, koska tapauksesta levitetään kahta eri tarinaa.

Dua Lipa otti tapahtumaan itse kantaa julkaisemalla Instagram-päivityksen, jolla kommentoi keikan tapahtumia. 

Kuvan teksti käännetty vapaasti alle.

"Eilinen ilta oli tarkoitettu faneilleni. Luvattu show. Seisoin heidän rinnallaan, lauloin heidän kanssaan ja tanssin heidän kanssaan. Seison rakkautenne ja vakaumustenne vierellä ja olen ylpeä ja kiitollinen siitä, että koitte olonne niin turvalliseksi keikallani, että kykenitte näyttämään sen. Se mitä teitte, vaatii paljon rohkeutta. Haluan aina, että musiikkini tuo rohkeutta, toivoa ja yhdistää. Olin tapahtuneesta järkyttynyt, ja haluan lähettää kaiken rakkauteni teille jokaiselle, jotka olitte osana tapahtunutta. Tulen mielelläni takaisin fanieni luo kun aika on oikea, ja toivon näkeväni silloin yleisön täynnä sateenkaaria. Rakastan teitä, Sanghai."

Dua Lipan julkaiseman kuvan voit katsoa alta, tai täältä.

Lue myös: Laulajakaunotar Dua Lipa esittelee kesän trendikkäimmän tyylin - esillä myös timmi vatsa

Lähteet: Twitter, Instagram, Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat