Kuva: Getty Image

Video Victoria Beckhamista tanssimassa Spice Girls -yhtyeen jättihittiä saa hymyn huulille - katso

17.09.2018 18:45 - Erica Alaluusua

Lontoon muotiviikoilla järjestetyt juhlat saivat Victoria Beckhamin vaihtamaan vapaalle.

Maailmaa 90-luvulla sekä 2000-luvun alussa valloittanut brittiläinen pop-yhtye Spice Girls on lupaillut tekevänsä kiertueen vielä tulevaisuudessa.

Yhtyeen "Posh-spice", Victoria Beckham, 44, on itse ilmoittanut, ettei itse aio olla kiertueessa mukana. Beckham luo tällä hetkellä uraa muotisuunnittelijana. Uutisoimme aikaisemmin, ettei Beckhamin mukaan kiertuetta ole laisinkaan tapahtumassa.

Yhtyeen faneille on kuitenkin tarjolla harvinaista herkkua sosiaalisessa mediassa, sillä Lontoon muotiviikoilla järjestetyissä juhlissa nähtiin Beckham tanssimassa yhtyeen jättihitti Spice Up Your Lifen mukana. Videon julkaisi omalla Instagram-tilillään DJ Siobhan Bell.

Videon voit katsoa alta, tai vaihtoehtoisesti täältä.

Sopiiko siis elätellä toiveita, että Victoria nähtäisiin vielä mukana Spice Girls -yhtyeen kiertueella? Ehkä. The Sun -lehti uutisoi hiljattain, että yhtyeen Mel B. eli Melanie Brown vieraili The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa ja vahvisti, että kiertue on tapahtumassa, oli Beckham mukana tai ei. 

– Me neljä olemme ehdottomasti menossa kiertueelle. Hän saattaa liittyä seuraamme osalle keikoista. Parempi olisi, Mel B. sanoo haastattelussaan.

Lue myös: Victoria Beckham paljastaa haastattelussa: Istuttivat lapsensa alas ja kertoivat, etteivät eroa

Lähteet: Instagram, The Sun

Kilpailut

Uusimmat