Kuva: Getty Images

Emmy-gaalan tunteikkain hetki tallentui kuviin - yleisöltä valtaisat suosionosoitukset

18.09.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Elokuvaohjaaja Glenn Weiss yllätti kaikki kosimalla tyttöystäväänsä.

Yhdysvalloissa televisioalan ammattilaiset palkittiin eilen järjestetyssä Emmy-gaalassa Los Angelesissa. Upean pukuloiston lisäksi gaalan aikana nähtiin upea kosinta, kun Selviytyjät- ja Oscar -ohjaaja Glenn Weiss, 57, polvistui hänen tyttöystävänsä eteen lavalla. 

Weiss kipusi lavalle hakemaan omaa palkintoaan. Mies kertoi ensin kiitospuheessaan, että hänen äitinsä oli valitettavasti menehtynyt kaksi viikkoa sitten ja tämä oli rakastanut Weissin tyttöystävää Jan Svendseniä

- Jan sinä olet elämäni valo ja minun äitini oli oikeassa, kun hän neuvoi etten päästäisi ikinä elämäni valoa pois. Olet ihmetellyt, miksi en halua kutsua sinua tyttöystäväkseni. Tämä johtuu siitä, että haluan kutsua sinua minun vaimokseni, elokuvaohjaajanakin tunnettu Weiss kertoi. 

Weissin tyttöystävä istui paikoillaan, mutta nyt hänet haettiin lavalle, jotta Weiss pystyi pyytämään rakastaan hänen vaimokseen. Svendsen oli täysin yllättynyt tilanteesta, mutta hänen vastauksensa oli selkeä, kyllä. 

Weiss pudotti tuoreen kihlattunsa sormeen hänen edesmenneen äitinsä sormuksen, jonka ohjaajan isä oli antanut miehen äidille 65 vuotta sitten. 

Pari sai valtavat suosionosoitukset ja hurraukset yleisöltä. 

(kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images)

Lue myös: Mies käytti kosintaansa apuna lehmää - ihmiset eivät osaa päättää onko idea nerokas vai ei

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat