Kuva: Getty images

Tänään tv:ssä: Arman tapaa täydellistä kehoa tavoittelevan ihmis-Kenin

27.09.2018 07:15 - Katariina Auvinen

Arman Alizad selvittää, mikä saa ihmisen antautumaan valtavan kivuliaisiin leikkauksiin.

Tänään nähdään uusinta maanantaina alkaneesta sarjasta Arman ja Viimeinen ristiretki -ohjelmasta, jossa käsitellään maailmaa mullistavia aiheita. Arman Alizad tutustuu tänään kehon muokkaukseen. 

Muun muassa Koreassa on yleistä, että naiset hakeutuvat kauneusleikkauksiin, jotta he saavuttaisivat länsimaiset kauneusihanteet, kuten isot silmät. Esimerkiksi monet naiset haluaisivat kaventaa kasvojaan sekä leikkauttaa silmäluomensa. Miehetkin kannustavat kumppaneitaan leikkauksiin. 

- Jos tyttöystävästäni tulisi entistä kauniimpi, se olisi minulle aina vain parempi, kertoo eräs poikaystävä Arman Alizadille. 

Mies vierailee myös Korean johtavassa plastiikkakirurgikeskuksessa, jossa asiakas voi valita katalogista, millaisen leikkauksen ja tuloksen hän haluaa. 

Ohjelmassa nähdään muun muassa suomalaisillekin tutuksi tullut ihmis-Ken eli Rodrigo Alvesiin, joka on muokannut vartaloaan lukemattomien kauneusleikkausten avulla. Mies on käyttänyt yli 500 000 euroa siihen, että hän saavuttaisi omasta mielestään täydellisen vartalon. 

- Minusta tuntui jo pienenä, että olen syntynyt väärään vartaloon. Katsoin itseäni peilistä, enkä ikinä pitänyt siitä, mitä näin, Alves kertoo Alizadille. 

Mies kertoi menneensä ensimmäiseen leikkaukseen 17-vuotiaana, kun hän otti itselleen rintaimplantit. 

 Arman pääsee seuraamaan muun muassa sitä, kun Alves poistattaa itseltään neljä kylkiluuta, jotta hän saisi omasta mielestään täydellisen vyötärön. Miehen leikkaa Michael K. Obeng, joka on maailman yksi johtavimmista plastiikkakirurgeista. 

- Kylkiluiden poistaminen on erittäin iso ja riskialtis leikkaus, josta ei ole enää paluuta, Alizad kertoo. 

Arman ja viimeinen ristiretki (K12) 
Jim
Klo 21.00

Kilpailut

Uusimmat