Kuva: Senja Rapila

Shirly Karvinen yllättyi Love Island Suomi -ohjelman kuvauksissa: "Ei mennyt kuten ajattelin"

26.09.2018 13:45 - Reija Saarinen

Love Island Suomi starttaa tänään.

Love Island Suomi -ohjelman piti startata jo eilen, mutta teknisten ongelmien vuoksi julkaisu siirtyi tähän päivään. Ohjelman juontajana toimiva Shirly Karvinen kertoi Voice.fi:lle, että yhteydenottojen määrästä päätellen sarjaa todellakin odotettiin.

- Sain todella paljon viestejä sosiaalisessa mediassa. Se kertoo kyllä selkeästi siitä, että ohjelmaa odotetaan, mikä on mukava kuulla.

Karvinen päätti kuitenkin itse ottaa hommaan hieman humoristisemman lähestymistavan ja julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa kertoi ottavansa täyden vastaan siitä, että ohjelman aloitus viivästyi.

- Jokaisessa tilanteessa pitää olla huumoria. Tämä oli nyt sellainen pieni kevennys, Karvinen nauraa.

Kuvan näet alta.

Love Island Suomi -ohjelmassa siis etsitään rakkautta, vaikka kyseessä onkin kilpailu. Sarjan ensimmäisessä jaksossa asukkaat valitsevat itselleen parin, jonka kanssa sitten kilpaillaan, eletään ja nukutaan samassa sängyssä.

- Kyllä siellä ihan oikeasti etsitään kumppania. Ohjelman idea ei missään nimessä ole se, että siellä vain harrastettaisiin seksiä, mutta jos oikeita tunteita syttyy, niin kyllähän seksi siihen luonnollisesti kuuluu.

- Talossa on siis mahdollisuus vastuulliseen rakasteluun, eli toisin sanoen välineet on kunnossa.

Tänään illalla nähtävässä jaksossa muodostetaan siis ensimmäiset parit. Karvisen mukaan hän itse yllättyi lopputuloksista melkoisesti.

- Itse tiesin sinkut tietenkin etukäteen, mutta olin todella yllättynyt niistä valinnoista. Ne eivät menneet lainkaan niin kuin itse oletin, hän toteaa.

- Kaikesta jäi kuitenkin todella hyvä fiilis. Monen kohdalla sellaisen yhteenkuuluvuuden saattoi nähdä heti, vaikka he eivät edes puhuneet keskenään.

Kuka siis valitsee ja kenet? Se selviää tänään Subilla klo 21.00 alkaen.

Lue myös: Love Island Suomi -ohjelman ensimmäiset sinkut julki - katso esittelyt osallistujista

Kilpailut

Uusimmat